ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Liying Miao" <liying.m...@famu.edu>
Subject Ant Configuration Problem
Date Wed, 06 Jul 2005 15:07:37 GMT
Hi All,


I have a problem with running ant 1.6.2. I have set ANT_HOME in path.

Here is the problem:

When I type Ant, it works:
-------------------------------------------------------------------
C:\UPORTAL>ant

C:\UPORTAL>set ANT_HOME=./Ant_1-6-2

C:\UPORTAL>./Ant_1-6-2/bin/ant.bat
Buildfile: build.xml

help:
     [echo] Please read the README file which explains how to operate this
uPort
al quick-start package
     [echo] To see the possible ant targets, type 'ant -projecthelp'

BUILD SUCCESSFUL
Total time: 0 seconds
-------------------------------------------------------------------
However, when I type ant -buildfile HyperContent1_4\build.xml, it doesn't
read build.xml in another directory.
--------------------------------------------------------------------
C:\UPORTAL>./Ant_1-6-2/bin/ant.bat -buildfile
You must specify a buildfile when using the -buildfile argument
-------------------------------------------------------------------------
Then when I tried directly:
C:\UPORTAL>./ant_1-6-2/bin/ant.bat -buildfile HyperContent1_4\build.xml

I get error message '.' is not recognized as an internal or external
command, operable program or batch file.

My path:
Path=C:\WINDOWS\system32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\system32\WBEM;C:\Program
Files\Co
mmon Files\OpSession\Shared;C:\Program Files\Common Files\OpSession\Viewer
Share
d;C:\Program Files\Common Files\Adaptec
Shared\System;C:\PROGRA~1\IBM\SQLLIB\BIN
;C:\PROGRA~1\IBM\SQLLIB\FUNCTION; C:\Program
Files\Java\jdk1.5.0_02\bin;C:\Progr
am Files\MySQL\MySQL Server 4.1\bin;C:\UPORTAL\Ant_1-6-2\\bin
PATHEXT=.COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSH

Please help! I couldn't figure it out!!!

Liying Miao
ERP/IT 
Florida A&M University 




Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message