ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Yaakov Chaikin <yaakov.chai...@gmail.com>
Subject Re: What's wrong with this script?
Date Sun, 19 Jun 2005 19:24:35 GMT
That's the thing... Tomcat is not running at all.

Also, the files I am trying to copy to the tomcat/webapps directory
are under a completely different directory which has nothing to do
with Tomcat.

I just don't get why ANT is creating a directory called
"{tomcat.dir.deploy}". I even tried hardcoding all the paths and
removing the property tomcat.dir.deploy, and it still creates that
directory.

Any ideas?

Thanks,
Yaakov.

On 6/19/05, S I <xiamak@hotmail.com> wrote:
> Looks like you have indicated to start at the ${basedir} and to include "**"
> everything from the base.dir and since the active files under webapps are
> held hostage by Tomcat (running), it will most definitely complain trying to
> copy locked files but if that's actually your intention, you have to stop
> Tomcat 1st.  Change it to "**/*" or "**/**/**" Something like that. Play
> around with the path.
> 
> ----Original Message Follows----
> From: Yaakov Chaikin <yaakov.chaikin@gmail.com>
> Reply-To: Yaakov Chaikin <yaakov.chaikin@gmail.com>
> To: Ant User <user@ant.apache.org>
> Subject: What's wrong with this script?
> Date: Sun, 19 Jun 2005 14:19:23 -0400
> MIME-Version: 1.0
> Received: from mail.apache.org ([209.237.227.199]) by mc7-f42.hotmail.com
> with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.211); Sun, 19 Jun 2005 11:19:49 -0700
> Received: (qmail 95045 invoked by uid 500); 19 Jun 2005 18:19:44 -0000
> Received: (qmail 95023 invoked by uid 99); 19 Jun 2005 18:19:44 -0000
> Received: from asf.osuosl.org (HELO asf.osuosl.org) (140.211.166.49)    by
> apache.org (qpsmtpd/0.29) with ESMTP; Sun, 19 Jun 2005 11:19:41 -0700
> Received: pass (asf.osuosl.org: domain of yaakov.chaikin@gmail.com
> designates 64.233.162.206 as permitted sender)
> Received: from [64.233.162.206] (HELO zproxy.gmail.com) (64.233.162.206)
> by apache.org (qpsmtpd/0.29) with ESMTP; Sun, 19 Jun 2005 11:19:18 -0700
> Received: by zproxy.gmail.com with SMTP id 9so643502nzo        for
> <user@ant.apache.org>; Sun, 19 Jun 2005 11:19:23 -0700 (PDT)
> Received: by 10.36.90.8 with SMTP id n8mr2575713nzb;        Sun, 19 Jun 2005
> 11:19:23 -0700 (PDT)
> Received: by 10.36.50.8 with HTTP; Sun, 19 Jun 2005 11:19:23 -0700 (PDT)
> X-Message-Info: JGTYoYF78jGGqB6H9D3GYFpS39cOb/lASw+lixU4KAo=
> Mailing-List: contact user-help@ant.apache.org; run by ezmlm
> Precedence: bulk
> List-Unsubscribe: <mailto:user-unsubscribe@ant.apache.org>
> List-Help: <mailto:user-help@ant.apache.org>
> List-Post: <mailto:user@ant.apache.org>
> List-Id: "Ant Users List" <user.ant.apache.org>
> Delivered-To: mailing list user@ant.apache.org
> X-ASF-Spam-Status: No, hits=0.0 required=10.0tests=RCVD_BY_IP
> X-Spam-Check-By: apache.org
> X-ASF-Spam-Status: No, hits=0.0 required=10.0tests=RCVD_BY_IP
> DomainKey-Signature: a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws;        s=beta; d=gmail.com;
> 
> h=received:message-id:date:from:reply-to:to:subject:mime-version:content-type:content-transfer-encoding:content-disposition;
> 
> b=gqdaG1DAS9doLo2/Oq9mbNAa8Np75CuMedB2z1/jHHBarwvjjD8Ct6EnUfvVLbUcRwTsxa/qFr8v77sP2dGR/gEh2i+blGu7vvCNl1kOzqp7HuNGhI6D41Fdxx0r2JK44EDgF58Y+O9dlAPMqCAqpqXyLi9A6X/uQShdVzzR2rU=
> X-Old-Spam-Check-By: apache.org
> Return-Path: user-return-50728-xiamak=hotmail.com@ant.apache.org
> X-OriginalArrivalTime: 19 Jun 2005 18:19:49.0183 (UTC)
> FILETIME=[7A907CF0:01C574FB]
> 
> Hi,
> 
> I've been using ANT for a long time, but I guess, I am kind of rusty
> on creating the scripts themselves.
> 
> Here is a simple script. All it does is copy a directory structure to
> another directory. For some reason, I get all the directories PLUS
> another directory called {tomcat.dir.deploy} (that's its literal
> name). That directory has inside of it once again the entire directory
> structure I want to copy plus yet another directory
> {tomcat.dir.deploy}. This keeps going about 3 levels down, until
> finally there is only the directories I wanted to copy without the
> {tomcat.dir.deploy} directory.
> 
> Could someone point out to me what I am doing wrong?
> 
> Here is the build.xml I am using. It sits
> <project name="deployDemo" default="deploy" basedir=".">
> <property name="tomcat.dir.deploy"
> location="C:/tomcat/jakarta-tomcat-5.5.9/webapps" />
> <property name="app.name" value="deployDemo"/>
> <target name="deploy">
> <copy todir="${tomcat.dir.deploy}/${app.name}">
> <fileset dir="${basedir}">
> <include name="**"/>
> <exclude name="build.xml" />
> </fileset>
> </copy>
> </target>
> <target name="clean">
> <delete dir="${tomcat.dir.deploy}/${app.name}" />
> </target>
> </project>
> 
> Thanks,
> Yaakov.
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
> 
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message