ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From EJ Ciramella <ecirame...@archivas.com>
Subject Re: property environment="env" doesn't work everywhere
Date Wed, 04 May 2005 21:09:01 GMT
True, just bugs me why it works in one place but not another.


On May 4, 2005, at 5:03 PM, Alexey N. Solofnenko wrote:

> ANT_HOME environment variable just sets ant.home system property that  
> ANT uses internally. Usually ANT can guess its home directory, so  
> setting the environment variable is not always necessary.
>
> - Alexey.
>
> EJ Ciramella wrote:
>
>> That's what I did, so instead of doing
>>
>> <property environment="env"/>
>>
>> and later using things like ${env.ANT_HOME}, I just use ${ant.home},  
>> why did this change and why does this work in some places and not in  
>> others? Both work on my mac, but this is weird.
>>
>> On May 4, 2005, at 4:50 PM, Dominique Devienne wrote:
>>
>>>> From: EJ Ciramella [mailto:eciramella@archivas.com]
>>>>
>>>> Has anyone else seen this behavior? I used env.ANT_HOME on one box
>>>
>>> and
>>>
>>>> it didn't get expanded, but on another, it worked just fine. Both
>>>> machines are running:
>>>>
>>>> root@testbuild:~# uname -a
>>>> Linux testbuild 2.6.11.7 #1 Tue Apr 12 17:04:43 EDT 2005 i686  
>>>> unknown
>>>> unknown GNU/Linux
>>>>
>>>> and ant 1.6.1
>>>
>>>
>>> Use ant.home instead ;-) --DD
>>>
>
> --  
> ----------------------------------------------------------------------- 
> -
> / Alexey N. Solofnenko
> home: http://trelony.cjb.net/
> /
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message