ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Marion, Patrick" <patrick.mar...@certive.com>
Subject <exec>: Execute failed: java.io.IOException: CreateProcess...
Date Fri, 04 Mar 2005 22:20:22 GMT
Hello,

I am running ant 1.6.2 on XP.  My build.xml contains this snippet:

   <exec executable="c:\sharedlibs\apache-ant-1.6.2\bin\ant">
      <arg line="-version"/>
   </exec>

when I execute the target which contains this snipped, ant fails with the
following error message:

BUILD FAILED
D:\opt\build-tool\build.xml:172: The following error occurred while
executing this line:
D:\opt\build-tool\build.xml:165: The following error occurred while
executing this line:
D:\opt\build-tool\build.xml:150: Execute failed: java.io.IOException:
CreateProcess: c:\sharedlibs\apache-ant-1.6.2\bin\ant -version error=193

when I run the command ("c:\sharedlibs\apache-ant-1.6.2\bin\ant -version")
on the command line, it works fine.

This particular build.xml file works fine as is on Linux and on solaris.  It
seems that my environment is not defined properly; what does "error=193"
means?  What I have found about Java error=193 didn't help in this context.
Looks like a trivial thing but I can't figure it out.  Any idea?  

Thanks.

Patrick


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message