ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Engin Erdem <enginer...@yahoo.com>
Subject Re: why doesn't work on ant 1.6.1
Date Wed, 15 Dec 2004 09:23:46 GMT
thanks, 
i removed init() calls and it worked

--- Yves Martin <yves.martin@elca.ch> wrote:

> Engin Erdem <enginerdem@yahoo.com> writes:
> 
> > we have a piece of code that uses ant api and a
> build
> > file to control our build  process. this code
> works on
> > ant 1.4.1 version but not in 1.6.1 version, I
> searched
> > mailing lists but I did'nt find any suggestions.
> > what is the problem???
> > you can test them with the code and build file
> below
> 
>  From my experience, I guess the 'init' calls are
> involved. Let's try to remove
>  your two 'init' in 'execute'.
> 
>  May you be more clear when saying "does not with in
> 1.6.1" ? Is there an
>  BuildException ? What does the 'debug' mode shows
> you ? Does nothing happen ?
>  Have you try to connect to Ant with a debugger, put
> a breakpoint in your
>  'execute' and see what happens ?
> 
>  I invite you to replace
> 
>        CallTarget callTarget = new CallTarget();
>        callTarget.setProject(project);
>  By 
>    CallTarget callTarget =
>       (CallTarget)
> getProject().createTask("antcall");
> 
>  and call 'execute' immediately after setting
> parameters (no 'init' so).
> 
>  Hope this helps
>  Regards
> -- 
> Yves Martin
> 
> 
>
---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail:
> user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail:
> user-help@ant.apache.org
> 
> 



		
__________________________________ 
Do you Yahoo!? 
The all-new My Yahoo! - What will yours do?
http://my.yahoo.com 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message