ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From RADEMAKERS Tanguy <Tanguy.RADEMAK...@swift.com>
Subject RE: Ant 1.6.2 loads very slow
Date Tue, 30 Nov 2004 16:09:46 GMT
Hello Tony,

Did you try the dev list? I think most people here run ant
interactively, not embedded, so you might need a more "expert" level of
opinion... 

just my 0.02 $ 

/t

>-----Original Message-----
>From: Tony Thompson [mailto:tony.thompson@stone-ware.com] 
>Sent: Tuesday, November 30, 2004 3:46 PM
>To: user@ant.apache.org
>Subject: Re: Ant 1.6.2 loads very slow
>
>Can anyone provide some insight into this?  The only thing I have
>received in response is a ton more SPAM.
>
>Tony
>
>>>> tony.thompson@stone-ware.com 11/23/04 01:21PM >>>
>Actually, I want to retract my previous message.  Even when I don't
>have
>debug on, if all of the extra "ant-*.jar" files are not in my
>classpath,
>everything still runs slow.
>
>Any idea what I can do?  I don't need all of those extra JAR files and
>I don't want to distribute them either.
>
>Tony
>
>>>> Tony Thompson 11/23/04 12:02PM >>>
>I am running Ant embedded and I have lots of typedefs (~675) in my
>script.  My build listener was displaying debug messages which was
>causing the slow down.  I am guessing something changed in
>AntTypeDefinition.getTypeClass() between 1.5 and 1.6.
>
>When my script executes, I get a whole batch of those error messages
>for each typedef in my script (I am estimating about 20 * 675).  The
>typedef I am using is a custom typdef.  I am not sure about the Ant
>internals but it seems like Ant is not behaving very nicely in this
>scenario.  Why is getTypeClass() called for all of those other classes
>when it should know the class required for my type?  Plus, it does it
>on
>every typedef.  Is there anything I can change in my script to make
>this
>better?
>
>Thanks.
>Tony
>
>>>> Tony Thompson 11/22/04 01:25PM >>>
>I am trying to upgrade to 1.6.2 and I am having issues with it running
>very slow.  When it finally starts, I get a bunch of error messages
>about missing classes:
>
>...
>Could not load class
>(org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.vss.MSVSSCHECKIN) for type
>vsscheckin
>Could not load class
>(org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.perforce.P4Reopen) for type
>p4reopen
>Could not load class
>(org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.image.Image) for type image
>...
>
>Is there a way to disable all of the optional stuff?  I don't need any
>of it and it seems to be the thing slowing everything down.
>
>Thanks.
>Tony
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org 
>For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org 
>
>
>------------------------------------------------------------
>Mail was checked for spam by the Freeware Edition of No Spam Today!
>The Freeware Edition is free for personal and non-commercial use.
>You can remove this notice by purchasing a full license! To order
>or to find out more please visit: http://www.no-spam-today.com
>
>---------------------------------------------------------------------
>To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
>For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message