ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Shackelford, John-Mason" <john-mason.shackelf...@pearson.com>
Subject ant contrib <if> broken in ant 1.6.2 ?
Date Thu, 28 Oct 2004 19:51:48 GMT

I am using ant-contrib-1.0b1 and ant 1.6.2. The if task appears to no longer
work.

If I run the statement from the example page:

<!-- - - - - - - - - - - - - - - - - - -->
<!-- target: init-typedef              -->
<!-- - - - - - - - - - - - - - - - - - --> <target name="init-typedef"
depends="basic.xml.init-typedef">
	<typedef resource="net/sf/antcontrib/antcontrib.properties">
		<classpath>
			<pathelement
location="${esbe.ant-tasks.path}/ant-contrib-1.0b1.jar" />
		</classpath>
	</typedef>
	<if>
		<equals arg1="${foo}" arg2="bar" />
		<then>
			<echo message="The value of property foo is bar" />
		</then>
		<else>
			<echo message="The value of property foo is not bar"
/>
		</else>
	</if>
</target>

The build completes successfully with no output from this target.

bootstrap:

basic.xml.init-typedef:

init-typedef:

BUILD SUCCESSFUL
Total time: 0 seconds


Is this a known issue? 


John-Mason Shackelford

Software Developer
Pearson Educational Measurement 

2510 North Dodge St.
Iowa City, IA 52245
ph. 319-354-9200x6214
john-mason.shackelford@pearson.com
http://pearsonedmeasurement.com

**************************************************************************** 
This email may contain confidential material. 
If you were not an intended recipient, 
Please notify the sender and delete all copies. 
We may monitor email to and from our network. 
****************************************************************************

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message