ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Amit.Lodhe" <Amit.Lo...@oracle.com>
Subject jpcoverage (jprobe) with junit: Invalid separator NATIVE_C('=') error.
Date Fri, 23 Jul 2004 15:34:43 GMT
Hi
I am trying to use Ant's jpcoverage task to run junit testcases. I
created a build file as follows:

<?xml version="1.0"?>
<project name="UIX JPCoverage Tests" basedir="/home3/uixqa/codeCoverage"
default="test">
   <target name="run_coverage" >
        <jpcoverage home="/home3/uixqa/JProbe_Suite_5.2.0"
workingdir="/home3/uixqa/BeanTest"
snapshotdir="${basedir}/BeanTest/${bld_num}/snapShots"
javaexe="/usr/local/packages/j2sdk1.4.1/bin"
classname="oracle.cabo.data.jbo.ui.beans.form.test.CheckBoxBeanTest">
            <jvmarg value="-classic"/>
            <classpath>
            <pathelement
location="${beantesthome}/uix/lib/uix${majorcabo}-test.jar"/>
            </classpath>
           <filters>
           <include class="oracle.cabo.*.*()" method="*"/>
           <exclude class="oracle.cabo.*.*()" method="*test.*Test"/>
          </filters>
        </jpcoverage>
     </target>
</project>

After running this build file following error is displayed in log file.

Detected Java version: 1.4 in: /usr/local/packages/j2sdk1.4.1/jre
Detected OS: SunOS
run_coverage:
[jpcoverage] Creating parameter file: /var/tmp/jpcov784933685.tmp
[jpcoverage] JProbe Coverage parameters:
[jpcoverage] -jp_function=coverage
[jpcoverage] -jp_java_exe=/usr/local/packages/j2sdk1.4.1/bin
[jpcoverage] -jp_working_dir=/home3/uixqa/BeanTest
[jpcoverage]
-jp_snapshot_dir=/home3/uixqa/codeCoverage/BeanTest/040716.0330/snapShots

[jpcoverage] -jp_record_from_start=coverage
[jpcoverage] -jp_warn=0
[jpcoverage]
-jp_filter=*.*():E,oracle.cabo.*.*().*():I,oracle.cabo.*.*().*test.*Test():E

[jpcoverage] -jp_final_snapshot=coverage
[jpcoverage] -jp_exit_prompt=never
[jpcoverage] -jp_track_natives=true
[[jpcoverage] oracle.cabo.data.jbo.ui.beans.form.test.CheckBoxBeanTest
[jpcoverage] Executing '/home3/uixqa/JProbe_Suite_5.2.0/bin/jplauncher'
with arguments:
[jpcoverage] '-jp_input=/var/tmp/jpcov784933685.tmp'
[jpcoverage]
[jpcoverage] The ' characters around the executable and arguments are
[jpcoverage] not part of the command.
[jpcoverage] JProbe Error: Parsing file "/var/tmp/jpcov784933685.tmp" on
line 12, character 56.
[jpcoverage] Error:  Invalid separator -- expecting NATIVE_C('=') or
NATIVE_C(':').
[jpcoverage] Line 12:
oracle.cabo.data.jbo.ui.beans.form.test.CheckBoxBeanTest
[jpcoverage] Run "jplauncher -jp_help" for usage information.
BUILD FAILED
/home3/uixqa/codeCoverage/runJPCBeanTest.xml:12: JProbe Coverage failed
(12)
 at
org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.sitraka.Coverage.execute(Coverage.java:297)

 at org.apache.tools.ant.UnknownElement.execute(UnknownElement.java:275)

 at org.apache.tools.ant.Task.perform(Task.java:364)
 at org.apache.tools.ant.Target.execute(Target.java:341)
 at org.apache.tools.ant.Target.performTasks(Target.java:369)
 at org.apache.tools.ant.Project.executeTarget(Project.java:1214)
 at org.apache.tools.ant.Project.executeTargets(Project.java:1062)
 at org.apache.tools.ant.Main.runBuild(Main.java:673)
 at org.apache.tools.ant.Main.startAnt(Main.java:188)
 at org.apache.tools.ant.Main.start(Main.java:151)
 at org.apache.tools.ant.Main.main(Main.java:241)
Total time: 2 seconds

Also /var/tmp/jpcov784933685.tmp is not created.
Have anybody experienced this issue? Any workaround or pointers to it
would be really helpful.
Thanks in Advance.
Amit


Mime
View raw message