ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "CP Agrawal" ...@steelwedge.com>
Subject RE: Help with spawn and cmd
Date Thu, 01 Jul 2004 14:43:56 GMT
No difference. As I said, when I switch to spawn="false" it works fine.

-----Original Message-----
From: Jan.Materne@rzf.fin-nrw.de [mailto:Jan.Materne@rzf.fin-nrw.de] 
Sent: Wednesday, June 30, 2004 10:10 PM
To: user@ant.apache.org
Subject: AW: Help with spawn and cmd


What if you try <arg line="/c startWeblogic"/> ?

Jan

> -----Urspr√ľngliche Nachricht-----
> Von: CP Agrawal [mailto:cp@steelwedge.com]
> Gesendet am: Donnerstag, 1. Juli 2004 01:48
> An: user@ant.apache.org
> Betreff: Help with spawn and cmd
> 
> I am working on windows xp and trying to make following work:
>   <target name="weblogic-start" depends="read-prefs">
>      <echo message="${deploy.domain.dir}"/>
>      <exec dir="${deploy.domain.dir}" executable="cmd.exe"
> spawn="true"
> os= "Windows XP" vmlauncher="false" newenvironment="true">
> 	<arg value="startWeblogic"/>
>     </exec>
>   </target>
> 
> I have tried several combinations of arg value:
> <arg value="/c startWeblogic"/>
> 
> <arg value="/k startWeblogic"/>
> 
> But none of them launch startWeblogic .
> 
> Interestingly, when I make spawn="false" and <arg value="/c 
> startWeblogic"/> it works.
> 
> How can I make spawn work?
> 
> Thanks.
> 
> -- CP
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message