ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "coluf" <co...@hotmail.com>
Subject <buildnumber/> and manifest.mf
Date Wed, 18 Feb 2004 03:19:07 GMT
Hi all

Being new to Ant, I am not sure whether the behaviour that I have seen should be reported
as a bug or not.

When I run the the following bit of code, the build number in the 'manifest.mf' file is always
one less than the 
build number in the 'build.number' file.  The <buildnumber/> command increments the
build number 
correctly but does not update the running Ant environment.


Is this a bug?  I would think so.


_____________________________________________________________
   <target name="jar" depends="init, ${jar.filename}, ${zip.src.filename}, ${jar.tst.filename}"
            description="Creates jar files">
   </target>

   <target name="${jar.filename}" depends="${manifest.src}">
      <jar destfile="${build.dir}/${jar.filename}"
               basedir="${build.src.dir}"
               update="false"
               compress="true"
               index="true"
               manifest="${manifest.src}">
      </jar>
   </target>

   <target name="${manifest.src}">
      <buildnumber/>
      <manifest file="${manifest.src}" mode="replace">
         <attribute name="Built-By" value="${user.name}"/>
         <attribute name="Specification-Title" value="customer service"/>
         <attribute name="Specification-Version" value="${version}"/>
         <attribute name="Implementation-Version" value="${DSTAMP}, ${TSTAMP}, build ${build.number}"/>
      </manifest>
   </target>
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message