ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kew, Whitney CLE 2645" <W...@RainBird.com>
Subject RE: Trying to build multiple .NET solutions using <apply>
Date Wed, 12 Nov 2003 00:13:52 GMT
Well, that's what I was trying to circumvent.  I think you're right; I don't
think devenv.exe supports multiple .sln's on one command line.  From reading
the Ant manual, I thought the <apply> task was supposed to invoke the
executable separately, once for each file in the fileset.  Isn't that what
my code is supposed to be doing, or am I misunderstanding the manual?

Whitney Kew
Software Engineer
Rain Bird Corporation
wkew@rainbird.com


-----Original Message-----
From: W. Sean Hennessy [mailto:shennessy@goldenhourdata.com]
Sent: Tuesday, November 11, 2003 1:12 PM
To: 'Ant Users List'
Subject: RE: Trying to build multiple .NET solutions using <apply>


-debug should expose the actual devenv.exe cmdline with multiple .sln
Was not aware that devenv supports multiple .sln in one shot.
Might have to break each .sln as separate call to apply.

-----Original Message-----
From: Kew, Whitney CLE 2645 [mailto:WKew@RainBird.com] 
Sent: Tuesday, November 11, 2003 12:19 PM
To: 'user@ant.apache.org'
Subject: Trying to build multiple .NET solutions using <apply>


Hi there,

(Ant newbie here; I'm using Ant 1.5.4 on Win2K with MS .NET 2003.)  This
seems straightforward, but I'm getting an
unexpected result.  I don't know if my problem is an Ant problem, an XML
problem, or a .NET problem. Regardless, I'm
trying to build multiple .NET solutions that reside in the same directory;
I'm using <apply> and <fileset> to do this.
If I try it with one .NET solution, the <apply> task executes the .NET
compiler, and the .NET solution builds just fine.
However, if I add another solution to my fileset, and use the -verbose flag,
I see that the <apply> task never makes any
attempt to execute the .NET compiler.  Here's the relevant <apply> code:

<apply executable="C:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET
2003\Common7\IDE\devenv.exe">
   <srcfile/>
   <arg value="/REBUILD"/>
   <arg value="DEBUG"/>
   <fileset dir="C:\Projects\tests">
      <filename name="test1.sln"/>
      <filename name="test2.sln"/> <!-- Problem when adding this -->
   </fileset>
</apply>

Does anyone have any thoughts as to what I'm overlooking?

Thanks very much in advance!

Whitney Kew
Software Engineer
Rain Bird Corporation
wkew@rainbird.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message