ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ciramella, EJ" <ECirame...@emptoris.com>
Subject websphere jsp precompile problems...
Date Tue, 11 Nov 2003 22:17:04 GMT
Has anybody used the jspc task for precompiling jsps for WebSphere?

I'm having mucho difficulty...

The task has classpath and classpathref parameters, neither of which are
used when the task gets executed.

Can anyone help me here?

ws-jspc:
     [copy] D:\ePASSV4.1WAS50Build0198\deploy\war\WEB-INF\web.xml omitted as
D:\ePASSV4.1WAS50Build0198\com\avinamart\We
bInterface\public_html\en\WEB-INF\web.xml is up to date.
Class com.ibm.websphere.ant.tasks.JspC loaded from parent loader
 +User task: wsjspc     com.ibm.websphere.ant.tasks.JspC
   +Task: wsjspc
   [wsjspc] Executing 'C:\ePASSTOOLS\jdk1.3.1_07\jre\bin\java.exe' with
arguments:
   [wsjspc] '-Dws.output.encoding=console'
   [wsjspc]
'-Dcom.ibm.CORBA.ConfigURL=file:\C:\ePASSTools\WebSphere\AppServer\propertie
s\sas.client.props'
   [wsjspc]
'-Dcom.ibm.SOAP.ConfigURL=file:\C:\ePASSTools\WebSphere\AppServer\properties
\soap.client.props'
   [wsjspc] '-Dwebsphere.lib.dir=C:\ePASSTools\WebSphere\AppServer\lib'
   [wsjspc]
'-Dws.ext.dirs=C:\ePASSTOOLS\WebSphere\AppServer\java\lib;C:\ePASSTools\WebS
phere\AppServer\classes;C:\ePASS
Tools\WebSphere\AppServer\lib;C:\ePASSTools\WebSphere\AppServer\lib\ext;C:\e
PASSTools\WebSphere\AppServer\web\help;C:\eP
ASSTools\WebSphere\AppServer\deploytool\itp\plugins\com.ibm.etools.ejbdeploy
\runtime;C:\ePASSTOOLS\IBM\WebSphere MQ\java
\lib'
   [wsjspc] '-Dwas.install.root=C:\ePASSTools\WebSphere\AppServer'
   [wsjspc] '-Dwas.node.name=STARDIF1'
   [wsjspc] '-Dwas.cell.name=STARDIF1'
   [wsjspc] '-Dcom.sun.tools.javac.main.largebranch=false'
   [wsjspc] '-Djava.security.auth.login.config=null/properties/wsjaas.conf'
   [wsjspc] '-Djava.security.policy=null/properties/server.policy'
   [wsjspc] '-DenableJava2Security=true'
   [wsjspc]
'-Dcom.ibm.itp.location=C:\ePASSTools\WebSphere\AppServer\deploytool\itp'
   [wsjspc] '-Xmx256M'
   [wsjspc] '-classpath'

******************************************
Note that the classpath below is defined elsewhere and I can't seem to
change it!
******************************************

   [wsjspc]
'C:\ePASSTools\WebSphere\AppServer\properties;C:\ePASSTools\WebSphere\AppSer
ver\lib\bootstrap.jar;C:\ePASSTo
ols\WebSphere\AppServer\lib\j2ee.jar;C:\ePASSTools\WebSphere\AppServer\lib\l
mproxy.jar;C:\ePASSTools\WebSphere\AppServer
\lib\urlprotocols.jar'
   [wsjspc] 'com.ibm.ws.bootstrap.WSLauncher'
   [wsjspc] 'com.ibm.ws.webcontainer.jsp.compiler.ibmtools.JspModC'
   [wsjspc] '-appDir'
   [wsjspc]
'D:\ePASSV4.1WAS50Build0198/com/avinamart/WebInterface/public_html/en'
   [wsjspc] '-tmpDir'
   [wsjspc] 'D:\ePASSV4.1WAS50Build0198/MyServer/classfiles/'
   [wsjspc]
   [wsjspc] The ' characters around the executable and arguments are
   [wsjspc] not part of the command.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message