ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "vikramjit singh" <vikramjit.si...@mphasis.com>
Subject RE: java.lang.InstantiationException: org.apache.tools.ant.Main Using ANT 1.6
Date Wed, 30 Oct 2002 07:16:46 GMT
Hi Stefan,

yeah i made sure, that nothing containing ANT is there in the classpath, coz
thats what the manual also says.
my env. settings are
ANT_HOME=d:\ant
path=%path%;d:\ant\bin

**The classpath does not contain any reference to ant directories or jar
files.

If i set these parameters to one in 1.5, it works perfectly fine.

vikram.

-----Original Message-----
From: Stefan Bodewig [mailto:bodewig@apache.org]
Sent: Thursday, October 30, 2003 12:42 PM
To: user@ant.apache.org
Subject: Re: java.lang.InstantiationException: org.apache.tools.ant.Main
Using ANT 1.6


On Wed, 30 Oct 2002, vikramjit singh <vikramjit.singh@mphasis.com>
wrote:

> I cant delete ANT 1.5, coz JBuilder is using it. But from command
> prompt i want to run 1.6.  Any help.

Make sure that ant.jar from Ant 1.5 is not in your CLASSPATH when
trying to run Ant 1.6.

Stefan

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message