ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "vikramjit singh" <vikramjit.si...@mphasis.com>
Subject RE: java.lang.InstantiationException: org.apache.tools.ant.Main Using ANT 1.6
Date Wed, 30 Oct 2002 08:46:05 GMT
Hi Stefan,

u were right, when i completely deleted the classpath, then ant 1.6 worked.
But when i added the classpath again, it again gave the same problem.
And i also did hard disk search to check where ant.jar is, it's there in
many places, but not in jdk/jre directory. I had checked this before too,
had done everything what the manual says :).

To test what value in the classpath is giving the problem, if in my
classpath i add D:\BEA\weblogic700\server\lib\weblogic.jar, then i get the
same error, but when i remove the weblogic.jar from classpath, then it works
fine.

Any reason why adding weblogic.jar in the classpath is the cause of the
error.

thanks,
vikram.

-----Original Message-----
From: Stefan Bodewig [mailto:bodewig@apache.org]
Sent: Thursday, October 30, 2003 1:17 PM
To: user@ant.apache.org
Subject: Re: java.lang.InstantiationException: org.apache.tools.ant.Main
Using ANT 1.6


On Wed, 30 Oct 2002, vikramjit singh <vikramjit.singh@mphasis.com>
wrote:

> **The classpath does not contain any reference to ant directories or
> jar files.

Absolutely sure?  The best test would be a completely empty
CLASSPATH.  Also, some people find that ant.jar has made it into the
lib/ext directory of their JDK/JRE somehow.

Stefan

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message