ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Donald Strong" <dstr...@agentissoftware.com>
Subject RE: ant script problem
Date Mon, 15 Sep 2003 01:29:53 GMT
This might be a WebLogic problem.
Does the appserver come up OK when you start it using the startWeblogic.cmd file?

If not then look at the appserver's config.xml file for something that looks like this.

    <StartupClass
        Arguments="... dah de dah ... "
        ClassName="com.dah.dee.dah.staticdata.ParserStartUp"
        FailureIsFatal="false" Name="ParserStartUp" Targets="dah_server"/>

If FailureIsFatal="true" then the Appserver shuts down when the startup class fails
and that may be due to some other service not being available.

Not much but its all I can offer.

Donald.

> -----Original Message-----
> From: Shailesh Sharma [mailto:shailesh_scea@yahoo.com]
> Sent: Friday, 12 September 2003 5:33 AM
> To: user@ant.apache.org
> Subject: ant script problem
> 
> 
> Hi, 
> Iam trying to use a utility called "wlserver" to start/stop the wls servers. 
> and i have an ANT task to do it. 
> 
> But after starting the server, my instance dies.....I have attached the exceptions here:

> 
> ----------- 
> 
> C:\bea8.1\user_projects\mydomain>ant 
> Buildfile: build.xml 
> 
> start-server: 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:29 AM EDT> <Info> <WebLogicServer> <BEA-000377>
< 
> Starting WebLogic Server with Java HotSpot(TM) Client VM Version 1.4.1_02-er-200 
> 30219 from Sun Microsystems Inc.> 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:30 AM EDT> <Info> <Configuration Management>
<BEA 
> -150016> <This server is being started as the administration server.> 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:30 AM EDT> <Info> <Management> <BEA-141107>
<Vers 
> ion: WebLogic Server 8.1 Thu Mar 20 23:06:05 PST 2003 246620 
>  [wlserver] WebLogic XMLX Module 8.1 Thu Mar 20 23:06:05 PST 2003 246620 > 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:31 AM EDT> <Notice> <Management> <BEA-140005>
<Lo 
> ading domain configuration from configuration repository at C:\bea8.1\user_proje 
> cts\mydomain\.\config.xml.> 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:37 AM EDT> <Notice> <Security> <BEA-090082>
<Secu 
> rity initializing using security realm myrealm.> 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:38 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer>
<BEA-000327> 
>  <Starting WebLogic Admin Server "myAdmin" for domain "mydomain"> 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:46 AM EDT> <Notice> <Management> <BEA-141030>
<St 
> arting discovery of the managed server. This feature is on by default. You can t 
> urn this off by passing -Dweblogic.management.discover=false.> 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:46 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer>
<BEA-000355> 
>  <Thread "ListenThread.Default" listening on port 8001, ip address 127.0.0.1> 
> 
> BUILD SUCCESSFUL 
> 
> Total time: 22 seconds 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer>
<BEA-000365> 
>  <Server state changed to SUSPENDING> 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Notice> <HTTP> <BEA-101278>
<There ar 
> e no active sessions. The Web service is ready to suspend.> 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Warning> <Management> <BEA-141120>
<U 
> nable to reconnect to the managed server ProxyMon with the reconnect URL t3://12 
> 7.0.0.1:8011.> 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer>
<BEA-000331> 
>  <Started WebLogic Admin Server "myAdmin" for domain "mydomain" running in Devel 
> opment Mode> 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer>
<BEA-000365> 
>  <Server state changed to RUNNING> 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer>
<BEA-000360> 
>  <Server started in RUNNING mode> 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer>
<BEA-000365> 
>  <Server state changed to SUSPENDING> 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Alert> <WebLogicServer>
<BEA-000228> 
> <The disabling of server logins has been requested by <WLS Kernel>> 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Alert> <WebLogicServer>
<BEA-000229> 
> <Server logins have been disabled.> 
>  [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer>
<BEA-000353> 
>  <Thread "ListenThread.Default" stopped listening on port 8001, ip address 127.0 
> .0.1> 
> 
> 
> ----------- 
> 
> 
> Here is my build.xml file: 
> 
> -------------- 
> 
> <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> 
> 
> <project name="dev" default="start-server"> 
> 
> 
>     <!-- (2) Create the class path --> 
>     <path id="common.class.path"> 
>         <pathelement location="C:\bea8.1\weblogic81\server\lib\weblogic.jar"/>

>     </path> 
> 
>     <!-- create a reference for the class path utilized --> 
>     <property name="common.class.path" refid="common.class.path" /> 
> 
> 
> 
>     <target name="wlserver-default"> 
> 
>         <wlserver/> 
> 
>     </target> 
> 
>     <target name="connect-server"> 
> 
>         <wlserver host="localhost" servername="myAdmin" port="8001" action="connect"

> username="system" password="weblogic"/> 
> 
>     </target> 
> 
> 
>     <target name="start-server"> 
> 
>         <wlserver dir="." host="localhost" servername="myAdmin" port="8001" 
> action="start" username="system" password="weblogic"/> 
> 
>      </target> 
> 
> </project> 
> 
> 
> 
> ------------- 
> 
> 
> How would i keep my server alive ???????????? 
> 
> 
> 
> ---------------------------------
> Do you Yahoo!?
> Yahoo! SiteBuilder - Free, easy-to-use web site design software

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message