ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shailesh Sharma <shailesh_s...@yahoo.com>
Subject wlserver and ANT problem ....please advise help !!!
Date Tue, 16 Sep 2003 00:17:24 GMT

Hi, 
Iam trying to use a utility called "wlserver" to start/stop the wls servers. 
and i have an ANT task to do it. 

But after starting the server, my instance dies.....I have attached the exceptions here: 

----------- 

C:\bea8.1\user_projects\mydomain>ant 
Buildfile: build.xml 

start-server: 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:29 AM EDT> <Info> <WebLogicServer> <BEA-000377>
< 
Starting WebLogic Server with Java HotSpot(TM) Client VM Version 1.4.1_02-er-200 
30219 from Sun Microsystems Inc.> 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:30 AM EDT> <Info> <Configuration Management>
<BEA 
-150016> <This server is being started as the administration server.> 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:30 AM EDT> <Info> <Management> <BEA-141107>
<Vers 
ion: WebLogic Server 8.1 Thu Mar 20 23:06:05 PST 2003 246620 
 [wlserver] WebLogic XMLX Module 8.1 Thu Mar 20 23:06:05 PST 2003 246620 > 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:31 AM EDT> <Notice> <Management> <BEA-140005>
<Lo 
ading domain configuration from configuration repository at C:\bea8.1\user_proje 
cts\mydomain\.\config.xml.> 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:37 AM EDT> <Notice> <Security> <BEA-090082>
<Secu 
rity initializing using security realm myrealm.> 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:38 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000327>

 <Starting WebLogic Admin Server "myAdmin" for domain "mydomain"> 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:46 AM EDT> <Notice> <Management> <BEA-141030>
<St 
arting discovery of the managed server. This feature is on by default. You can t 
urn this off by passing -Dweblogic.management.discover=false.> 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:46 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000355>

 <Thread "ListenThread.Default" listening on port 8001, ip address 127.0.0.1> 

BUILD SUCCESSFUL 

Total time: 22 seconds 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365>

 <Server state changed to SUSPENDING> 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Notice> <HTTP> <BEA-101278>
<There ar 
e no active sessions. The Web service is ready to suspend.> 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Warning> <Management> <BEA-141120>
<U 
nable to reconnect to the managed server ProxyMon with the reconnect URL t3://12 
7.0.0.1:8011.> 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000331>

 <Started WebLogic Admin Server "myAdmin" for domain "mydomain" running in Devel 
opment Mode> 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365>

 <Server state changed to RUNNING> 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000360>

 <Server started in RUNNING mode> 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365>

 <Server state changed to SUSPENDING> 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Alert> <WebLogicServer> <BEA-000228>

<The disabling of server logins has been requested by <WLS Kernel>> 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Alert> <WebLogicServer> <BEA-000229>

<Server logins have been disabled.> 
 [wlserver] <Sep 11, 2001 9:13:48 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000353>

 <Thread "ListenThread.Default" stopped listening on port 8001, ip address 127.0 
.0.1> 


----------- 


Here is my build.xml file: 

-------------- 

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> 

<project name="dev" default="start-server"> 


    <!-- (2) Create the class path --> 
    <path id="common.class.path"> 
        <pathelement location="C:\bea8.1\weblogic81\server\lib\weblogic.jar"/> 
    </path> 

    <!-- create a reference for the class path utilized --> 
    <property name="common.class.path" refid="common.class.path" /> 



    <target name="wlserver-default"> 

        <wlserver/> 

    </target> 

    <target name="connect-server"> 

        <wlserver host="localhost" servername="myAdmin" port="8001" action="connect" username="system"
password="weblogic"/> 

    </target> 


    <target name="start-server"> 

        <wlserver dir="." host="localhost" servername="myAdmin" port="8001" action="start"
username="system" password="weblogic"/> 

     </target> 

</project> 



------------- 


How would i keep my server alive ???????????? 




---------------------------------
Do you Yahoo!?
Yahoo! SiteBuilder - Free, easy-to-use web site design software
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message