ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Svetlin Stanchev" <stanc...@360t.com>
Subject RE: Bad CVSROOT
Date Tue, 02 Sep 2003 11:54:42 GMT
It seems to me this is not a problem of Ant, but of CVS/proxy...

Can you connect from WinCVS or other client to the same CVSROOT?

Based on the message below I thought CVS does not work with HTTP proxies
(haven't tried it myself, though):
http://mail.gnu.org/archive/html/bug-cvs/2001-07/msg00066.html

There seem to exist ways to solve/circumvent the problem:

http://sources.redhat.com/ml/kawa/2003-q3/msg00069.html

HTH,
-- 
Svetlin


> -----Original Message-----
> From: bas [mailto:bas_build@yahoo.co.in] 
> Sent: Montag, 1. September 2003 13:06
> To: user@ant.apache.org
> Subject: Bad CVSROOT
> 
> 
> Hi,
>  I tried to start my build process, I got the following 
> message. My CVSROOT environment variable is set properly. 
>  
> The content of CVSROOT variable is : 
>  
> ":pserver;proxy=10.0.1.3;proxyport=80:name@cvsserver:/home/cvsroot"
>  
> build process output is :
>  
> "
> Buildfile: C:\Projects\buildprocess\build\ecpBuild.xml
> Build ECP:
> [get.build] cvs checkout: Unknown method 
> (`pserver;proxy=10.0.1.3;proxyport=80') in CVSROOT. 
> [get.build] cvs [checkout aborted]: Bad CVSROOT: 
> :pserver;proxy=10.0.1.3;proxyport=80:name@cvsserver:/home/cvsroot'
>  
> "
> Please suggest.
>  
> regards,
> bas
> 
> 
> Win TVs, Bikes, DVD players and more!Click onYahoo! India Promos
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message