ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Antoine Levy-Lambert" <anto...@antbuild.com>
Subject Re: ms-dos question
Date Sun, 10 Aug 2003 20:47:07 GMT
If you are having a problem with an ant script, then it is an ant question.
Can you turn the echo on in ant.bat to see more clearly what is happening to
you ?
The first line begins with @echo off, just change off into on.
Cheers,
Antoine

----- Original Message -----
From: "ejf" <sun_king@bitstream.net>
To: <user@ant.apache.org>
Sent: Sunday, August 10, 2003 7:25 PM
Subject: ms-dos question


> i've been using Ant for a couple of years.
> i know my way around Ant
> BUT as of this week i cannot perform stuff like the following in my
> ms-dos or command window:
>
> "ant compile"
>
> instead i get an error that says:
> "Target `compi' does not exist in this project"
>
> i'm getting the ms-dos  8.3 file length or argument error.
>
> i'll grant you that this is not a direct Ant question but what's
> happening and what do i have to do to change this?
>
> thanks
>
> ejf
>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>
>



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message