ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vikas Phonsa <VPho...@suz.com>
Subject cvs checkout: Empty password used - try 'cvs login' with a real p assword
Date Wed, 16 Jul 2003 23:35:19 GMT
I am getting these errors when I try to run cvs task in my IDE WSAD

Execute:Java13CommandLauncher: cvs -d
:pserver:t0064@cvs.dev.ds.com:/asmc/users/t0064 checkout ComSuzBRSiebel
cvs checkout: Empty password used - try 'cvs login' with a real password

cvs [checkout aborted]: authorization failed: server cvs.dev.suz.com
rejected access to /asmc/users/t0064 for user t0064



No apparent reason.

Help please

Vik

-----Original Message-----
From: Eric Mountain [mailto:erina001@nerim.net] 
Sent: Wednesday, July 16, 2003 1:12 PM
To: Ant Users List
Subject: Re: Ant CVS checkout from Apache CVS

On Wednesday 16 Jul 2003 9:07 pm, Vikas Phonsa spake thus:
[...]
> <target name="cvsLogin" depends="init" >
> 	<cvspass cvsroot="${cvsroot}" password="${apac.pass}"/>
> 	<cvs cvsRoot="${cvsroot}" command="login password:${apac.pass}"
> failonerror="true"/>
>
> </target>
>
>
> <target name="cvsCheck" depends="cvsLogin" >
> 	<cvspass cvsroot="${cvsroot}" password="${apac.pass}"/>
> 	<cvs cvsRoot="${cvsroot}" command="checkout ant" dest="${dest.dir}"
> failonerror="true"/>
>
> </target>
>
>
>
> And it takes forever for the cvsLogin target to complete and the cvsCheck
> task is never reached. My WSDC IDE pops up a dos screen when its at the
> login target and then nothing happens & I have to terminate the build. The
> server paths,password etc seem fine but I get the following errors:

Your build file is wrong from what I can tell.  Basically, you are doing 
cvspass (twice!) (which does the work of "cvs login") and also trying to do
a 
cvs login in your cvsLogin target.

The reason it never ends is the command value you set (it's incorrect: 
command="login password:${apac.pass}"): you are actually being prompted for 
the password (but I guess you never see this from within your IDE - try it 
from the command prompt, you'll see...

Here's a version that works:

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" ?>

  <project name="test" default="cvsCheck" basedir=".">

    <property name="cvsroot"
               value=":pserver:anoncvs@cvs.apache.org:/home/cvspublic"/>
    <property name="apac.pass" value="anoncvs" />

    <target name="init"/>

    <target name="cvsLogin" depends="init">
      <cvspass cvsroot="${cvsroot}" password="${apac.pass}"/>
    </target>

    <target name="cvsCheck" depends="cvsLogin" >
      <cvs cvsRoot="${cvsroot}" command="checkout" package="ant" dest="."
	   failonerror="true"/>

    </target>

  </project>

Cheers,
Eric
-- 
Eric Mountain - erina zero zero un a nerim point net


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message