ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hal" <hal.hildebr...@hellblazer.com>
Subject Re: Failing when including XML who's path has a space in it
Date Tue, 22 Jul 2003 20:48:04 GMT
Figured it out.  It has something to do with the xerces parser I'm using.

Yi.

----- Original Message ----- 
From: "Hal" <hal.hildebrand@hellblazer.com>

> Well, I spoke too soon.  Here is the version information:
>
>         Apache Ant version 1.5.3 compiled on July 22 2003
>         java version "1.4.2"
>         Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.4.2-b28)
>         Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.4.2-b28, mixed mode)
>
> However, I still have any XML include path with spaces in it transformed
> into %20's.
>
> What in the heck am I doing wrong?  Could it be something else grubbing up
> the system?
>
> Any help would be greatly appreciated.  I'm at wit's end trying to figure
> this out.
>
> ----- Original Message ----- 
> From: "Hal" <hal.hildebrand@hellblazer.com>
>
> > Yep!  That was it.
> >
> > Many thanks.
> >
> > ----- Original Message ----- 
> > From: "Jacob Kjome" <hoju@visi.com>
> >
> > > What JDK are you using now and which one were you using then?  If
> JDK1.3.x
> > > then and 1.4.x now, see the following...
> > >
> > > http://developer.java.sun.com/developer/bugParade/bugs/4466485.html
> > >
> > > Jake
> > >
> > > At 03:03 PM 7/14/2003 -0700, you wrote:
> > > >Okay, this used to work, but now doesn't....  I'm baffled and was
> hoping
> > > >that someone on the list had run into this before.
> > > >
> > > >What happens is that I'm including some XML in a build.xml - normal
> > > >enough.  Here's the definition:
> > > >   <?xml version="1.0"?>
> > > >   <!DOCTYPE project [
> > > >       <!ENTITY install SYSTEM "internal/install.xml">
> > > >   ]>
> > > >   <project name="installation" default="install">
> > > >       <!-- Include common install definitions -->
> > > >       &install;
> > > >Note that there are no "spaces" in the definition.  Rather the
"spaces"
> > > >are in the current path for this file - i.e. "c:\hal\test
> installation\".
> > > >
> > > >So when I run ant on this build file I get:
> > > >
> > > >C:\hal\test%20installation\internal\install.xml could not be found
> > > >
> > > >Note the %20 translation of the space.
> > > >
> > > >So, what happened?  I was doing this a couple of months ago with no
> > issues....
> > > >
> > > >Hopefully someone out there with more XML savvy than I has run into
> this
> > > >issue and has a quick "Take the spoon out of the cup before drinking
> it"
> > > >kind of fix.
> > > >
> > > >Many thanks.
> > >
> > >
> > > ---------------------------------------------------------------------
> > > To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> > > For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
> > >
> > >
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> > For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
> >
> >
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message