ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Simon Bretin" <si...@anyware-tech.com>
Subject Re: XMLCatalog resolve problem
Date Wed, 30 Jul 2003 07:08:22 GMT
So nobody heard of this problem before ?
I'm suspecting this is somewhat of a Xalan problem, but the problem can
definitely be fixed from the Ant perspective ...
I'll try to see with the Xalan guys what they think of the issue .

Thanks for the help,

Simon.

----- Original Message ----- 
From: "Antoine Levy-Lambert" <antoine@antbuild.com>
To: "Ant Users List" <user@ant.apache.org>
Sent: Tuesday, July 29, 2003 2:51 PM
Subject: Re: XMLCatalog resolve problem


> Hi Simon,
> you can post the fix on this list (as an attachment) or create an entry in
> bugzilla (http://nagoya.apache.org/bugzilla) with the patch attached.
> Use cvs diff -u to produce the patch file ideally.
> Cheers,
> Antoine
> ----- Original Message -----
> From: "Simon Bretin" <simon@anyware-tech.com>
> To: <user@ant.apache.org>
> Sent: Tuesday, July 29, 2003 1:55 PM
> Subject: XMLCatalog resolve problem
>
>
> Hello,
>
> I'm having a little problem when I use the <style> task in order to run an
> xsl that uses the document(myfile) function. myfile is a
> file:///C:/.../doc.xml URI, and is present at the place described. When
the
> style task is being executed, I get the following errors :
>
>     [style]
>
D:/CVS_BASE/microproduits/build/ewas/tools/ahtml2ewasxsp.xsl:69:81:Warning!
> Can not load requested doc: Programmer's Error!  putDocumentInCache found
> reparse of doc:
>
file:///D:/CVS_BASE/microproduits/build/ewas/src/webapp/Examples/SampleWidge
> tApp/model.xml
>
> Looking into the code being called, it seems that the problem comes from
the
> XMLCatalog::resolve function. This function is getting called with a base
> parameter that is null. Thus the code path triggered creates an
InputSource
> with uri as argument instead of new URL(uri).toString(). Because of that
the
> source is not correct and the caching mechanism of the underlying XSLT
> processor does not work correctly (It's Xalan).
>
> I modified the code of the method to do what I think it should do, and
> wverything works fine then. Anybody seen that before and could help me
solve
> this problem, or get the fix in the source repository ?
>
> Thanks a lot,
>
> Simon.
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message