ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Antoine Levy-Lambert" <anto...@antbuild.com>
Subject Re: using -D option with embedded '=' char in value
Date Fri, 04 Jul 2003 10:07:06 GMT
$ ant -D"myproperty=aaa=bbb" -f propertyequals.xml
Buildfile: propertyequals.xml

     [echo] aaa=bbb



BUILD SUCCESSFUL

Total time: 0 seconds

antoine@DJ0X820J /cygdrive/c/dev/testant
$ cat propertyequals.xml
<project name="propertyequals">
<echo message="${myproperty}"/>
</project>antoine@DJ0X820J /cygdrive/c/de
----- Original Message -----
From: "Chris Doran" <cdoran@pts.com>
To: <user@ant.apache.org>
Sent: Friday, July 04, 2003 12:15 PM
Subject: using -D option with embedded '=' char in value


> Hi All
>
> I'm trying to set a property on the command line:
>
> ant -Dpropname=propvalue
>
> but when propvalue contains an embedded '=' character, I get a failure as
> ant thinks the text following the embedded '=' char is a target. Is this a
> bug ? Can I escape the embedded char ? It worked ok in 1.4.x.
>
> Thanx
>
> Chris
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>
>



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message