ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mr james asher <thejoker...@yahoo.com>
Subject Process Fork Failed?
Date Mon, 16 Jun 2003 20:18:30 GMT
I get this message when I run my code as below:

test:

BUILD FAILED
-------/build.xml:213: Process fork failed.


the code( line 213 is the <classpath> line ): 

   <target name="test" depends="test-compile">
       <junit printsummary="false"
errorProperty="unit-test.failed"
failureProperty="unit-test.failed" fork="yes">
           <classpath>
              <path refid="test.classpath"/>
              <pathelement path="${java.class.path}"/>
           </classpath>
       <formatter type="brief" usefile="false"/>
           <formatter type="xml"/>
           <batchtest todir="${test.reports}">
              <fileset dir="${build.dir}"
includes="**/*UTest.class"/>
           </batchtest>
       </junit>

       <junitreport todir="${test.reports}">
           <fileset dir="${test.reports}">
               <include name="TEST-*.xml"/>
           </fileset>
           <report format="frames"
todir="${test.reports}"/>
       </junitreport>

       <fail message="Tests failed. Check log and/or
reports, currently in ${test.reports}"
if="unit-test.failed"/>
   </target>


What's going on? Am I missing something? I can't get
fork to work.

Please help!

__________________________________
Do you Yahoo!?
SBC Yahoo! DSL - Now only $29.95 per month!
http://sbc.yahoo.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org


Mime
View raw message