ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Martin" <mgai...@hotmail.com>
Subject Re: Code completion not working.
Date Sat, 05 Apr 2003 01:47:29 GMT
Ajay-
If it works thats all it matters
GL,
Martin
----- Original Message -----
From: "Ajay Gautam" <ajaygautam@comcast.net>
To: "Ant Users List" <user@ant.apache.org>; <ajaygautam@yahoo.com>
Sent: Friday, April 04, 2003 4:44 PM
Subject: Re: Code completion not working.


> Martin wrote:
>
> >Ajay
> >Is the folder for your classname on the CLASSPATH?
> >
> Well, actually, it was part of being a newbie to eclipse. I had java
> files in a "normal" project. I created a Java project and added my files
> there, and lo and behold, everything worked fine :)
>
> If you would like to talk about this more, please send me an off-list
email.
>
> Thanks
>
> Ajay
>
> >???
> >Martin
> >----- Original Message -----
> >From: "Ajay Gautam" <ajaygautam@comcast.net>
> >To: "Ant Users List" <user@ant.apache.org>
> >Sent: Thursday, April 03, 2003 10:42 PM
> >Subject: Code completion not working.
> >
> >
> >
> >
> >>Hello,
> >>
> >>Me again :) First time eclipse user.
> >>
> >>I am not able to get the code completion in Eclipse to work. Here is the
> >>screen shot (link) of the error message I get:
> >>
> >>http://ajaygautam.homelinux.net:8008/eclipse-cc.jpg
> >>
> >>It says:
> >>"Cannot access compilation unit. Reason: <ClassName> does not exists"
> >>
> >>I get this error when a "." is pressed or when I try and press
CTRL-SPACE.
> >>
> >>The project has been taken from CVS and an existing build.xml is being
> >>used to build it. I could not find any configuration for code
> >>completion, and would appreciate any help in getting this running.
> >>
> >>TIA
> >>
> >>Ajay Gautam
> >>
> >>
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org
>
>

Mime
View raw message