ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Antoine Levy-Lambert" <levylamb...@tiscali-dsl.de>
Subject Re: Problem with FTP Task - no such file or directory
Date Tue, 22 Apr 2003 06:49:06 GMT
I understand that you are doing a ftp Windows ===> Unix
I wonder whether the problem is not that the ftp task has trouble creating
an inexisting directory on the remote side.
Try setting ignoreNoncriticalErrors="true" in your build.xml and see if it
helps.
Antoine
----- Original Message -----
From: "Oliver Alth" <OALTH@de.ibm.com>
To: <user@ant.apache.org>
Sent: Tuesday, April 22, 2003 8:04 AM
Subject: Problem with FTP Task - no such file or directory


_____

Hello,

I am trying to upload to an ftp (using ant 1.5.3 ant netcomponents.jar)

Here's my code:

<target name="upload">

<ftp userid="myuser" password="mypwd" server="myserver" remotedir
="/home/oalth/checkout/Xtcm_Docu" verbose="true">
        <fileset dir="${basedir}/${cvs.checkout.dir}/${name}">
        <include name="**/*.*"/>
        </fileset>
</ftp>
</target>


And that's the result:

Buildfile: build.xml

upload:
      [ftp] sending files
      [ftp] transferring C:\ant_test\checkout\Xtcm\.classpath
      [ftp] transferring C:\ant_test\checkout\Xtcm\.project
      [ftp] transferring C:\ant_test\checkout\Xtcm\.uml\mapping.repository
      [ftp] transferring C:\ant_test\checkout\Xtcm\.uml\uml.repository
      [ftp] transferring C:\ant_test\checkout\Xtcm\build.xml
      [ftp] transferring C:
\ant_test\checkout\Xtcm\copy\com\ibm\de\scm\xtcm\ant\
AntRunner.java
      [ftp] transferring C:
\ant_test\checkout\Xtcm\copy\com\ibm\de\scm\xtcm\ant\
AntRunnerTester.java
      [ftp] transferring C:
\ant_test\checkout\Xtcm\copy\com\ibm\de\scm\xtcm\ant\
EntityManagerImpl.java
      [ftp] transferring C:
\ant_test\checkout\Xtcm\copy\com\ibm\de\scm\xtcm\core
\InvocationManagerImpl.java

BUILD FAILED
file:C:/ant_test/build.xml:60: could not change to directory: 550
copy\com\ibm\d
e\scm\xtcm: No such file or directory.


So it starts uploading, but when ant comes to change back to the "xtcm"
directory, it
stops.

Can anyone help?

Thanks,

Oliver




_____________________________________________________________
IBM Deutschland Entwicklung GmbH, Schönaicher Str. 220, D-71032 Böblingen
eServer Software Management, D4357, Intern: 7103-06, Tel. 902-2790,
Tel.: ++49-(0)7031-16-4280, Fax.: 07031-16-2790
Internet: OALTH@DE.IBM.COM


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@ant.apache.org



Mime
View raw message