ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Antoine Levy-Lambert" <levylamb...@tiscali-dsl.de>
Subject Re: Problem with ANT_HOME in Windows 98
Date Tue, 28 Jan 2003 08:48:57 GMT
This is actually bug 13582 ???
http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=13582
I think ant.bat does need a fix to run properly under Win 98
this line
if exist "%ANT_HOME%" goto checkJava
should be changed to :
if exist "%ANT_HOME%\NUL" goto checkJava
Conor ?
Antoine
----- Original Message -----
From: "Conor MacNeill" <conor@cortexebusiness.com.au>
To: "Ant Users List" <ant-user@jakarta.apache.org>
Sent: Monday, January 27, 2003 11:52 PM
Subject: Re: Problem with ANT_HOME in Windows 98


> Jim Cobban wrote:
> > I have downloaded and unzipped the ant 1.5.1 package.  I have set
ANT_HOME and JAVA_HOME as described in the installation instructions.
However no matter what I set ANT_HOME to when I type ant I get:
> >
> > ANT_HOME is set incorrectly or ant could not be located. Please set
ANT_HOME.
>
> Try using a short filename for ANT_HOME as described in the installation
> instructions. I'd suggest
>
> ANT_HOME=D:\Ant
>
> Of course you need to have Ant installed there.
>
> Conor
>
>
>
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>
>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message