ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steve Loughran" <stev...@iseran.com>
Subject Re: ANT_HOME problem on Windows Me
Date Wed, 06 Nov 2002 06:58:49 GMT
do a SET at the command prompt. I think winme is funny vis a vis
autoexec.bat, as it was trying to transit to the new world of nt.

----- Original Message -----
From: "todd thorner" <tthorner@lycos.com>
To: <ant-user@jakarta.apache.org>
Sent: Tuesday, November 05, 2002 17:13
Subject: ANT_HOME problem on Windows Me


> Ok, I've searched through the archives but couldn't find exactly the
answer I need.
>
> I'm new to Ant, and just installed it on Windows Me into the following
directory:
>
> C:\devtools\ant
>
> I changed my autoexec.bat to include the following lines:
>
> set ANT_HOME=C:\devtools\ant
> set PATH=%PATH%;%ANT_HOME%\bin
>
> Now, when I reboot, open a MS-DOS window and enter "ant" at the prompt, I
get the following:
>
> "ANT_HOME is set incorrectly or ant could not be located.  Please set
ANT_HOME"
>
> I see a file called "ant.bat" (among others) inside C:\devtools\ant\bin
>
> So what gives?  Thanks for any help.
>
>
> __________________________________________________________
> Outgrown your current e-mail service? Get 25MB Storage, POP3 Access,
> Advanced Spam protection with LYCOS MAIL PLUS.
> http://login.mail.lycos.com/brandPage.shtml?pageId=plus&ref=lmtplus
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>
>
>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message