ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From neha.ve...@autodesk.com
Subject Starting WebLogic
Date Fri, 11 Oct 2002 16:02:19 GMT
		Hi all,
		Trying to start Weblogic -- starting is not the problem but ant just stops after weblogic
is started.
		Tried running start.weblogic in parallel -- but no luck with that either -- WebLogic does
start but ant never resumes the remaining tasks.
		Any help on this would be much appreciated -- also has anyone tried starting WebLogic as
a Service ??
		Thanks,
		Neha Verma
		<target name="start.weblogic">
			<parallel>
				<java classname="weblogic.Server" fork="yes"
						    dir="/bea/user_projects/mydomain">

				 <classpath>
					<pathelement location="/bea/weblogic700/server/lib/weblogic.sp.jar"/>
					 <pathelement location="/bea/weblogic700/server/lib/weblogic.jar"/>
					 <pathelement location="$/bea/j2sdkee1.3.1/lib/junit.jar"/>
				</classpath>

				<jvmarg value="-hotspot"/>
				<jvmarg value="-ms64m"/>
				<jvmarg value="-mx64m"/>
				<jvmarg value="-Djava.library.path=$/bea/jdk131_02/lib;/bea/weblogic700/server/bin"/>
				<jvmarg value="-Dweblogic.Name=myserver"/>
				<jvmarg value="-Dbea.home=$/bea"/>
				<jvmarg value="-Dweblogic.management.username=user"/>
				<jvmarg value="-Dweblogic.management.password=pwd"/>
				<jvmarg value="-Djava.security.policy==./server/lib/weblogic.policy"/>

				</java>
			<sequential>
				<waitfor maxwait="1" maxwaitunit="minute">
					<http url="http://localhost/console"/>
				</waitfor>
			</sequential>
			</parallel>
		</target>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message