ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ruchi Agarwal <ragar...@kanbay.com>
Subject Hi... just joined the list 'cos of this problem.
Date Fri, 18 Oct 2002 05:35:06 GMT
Hi,
 
I want to use the mail target in my project
But facing some problem
 
Error saying **********
 
Buildfile: a.xml
 
init:
     [mail] Sending email: Test build
     [mail] Failed to send email
 
BUILD FAILED
file:D:/test/a/a.xml:15: Problem while sending mime mail:
 
Total time: 2 seconds
 
 
 
The code that I've written for this prpose is 
 
<mail mailhost="172.22.12.168" mailport="1025" subject="Test build">
  <from address="ragarwal@kanbay.com"/>
  <to address="ragarwal@kanbay.com"/>
  <message>The nightly build has completed</message>
</mail>
 
and along with that, I've already included the required jars (mail.jar and
activation.jar)
 
is there any other setting required ???
 
please help me.
 
Thanks in anticipation.
 
Regards,
Ruchi Agarwal
 
 


This message and any attachment(s) is intended only for the use of the
addressee(s) and may contain information that is PRIVILEGED and
CONFIDENTIAL. If you are not the intended addressee(s), you are hereby
notified that any use, distribution, disclosure or copying of this
communication is strictly prohibited. If you have received this
communication in error, please erase all copies of the message and its
attachment(s) and notify the sender or Kanbay postmaster immediately.
(PostMaster@Kanbay.com) 
Any views expressed in this message are those of the individual sender. 
Although we have taken steps to ensure that this e-mail and any
attachment(s) are free from any virus, we advise that in keeping with good
computing practice the recipient should ensure they are actually virus free.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message