ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Fortner <phid...@mindspring.com>
Subject Re: JAR task not adding all files
Date Mon, 21 Oct 2002 22:05:22 GMT
Did you mean for this read /*.* instead of /**?
 <include name="**/util/**" />



John C. Turnbull wrote:

>This is my first Ant project.  I am using J2SE 1.4.0 on Windows 2000 SP3.
>
>I have encountered a problem that appears to be with the JAR task though I
>cannot be sure.  The symptom is that an XML file (amongst others) is not
>being added to a JAR even though the .class files in the same directory are
>being added correctly.  This is some of the output when running Ant
>with -verbose:
>
>[jar] adding entry com/acme/util/ClassA.class
>[jar] com\acme\util\test.xml omitted as C:\dist\util.jar is up to date.
>
>The relevant section of the build file looks like this:
>
>   <target name="util" depends="libs">
>        <jar jarfile="${util}" basedir="${build}">
>            <include name="**/util/**" />
>        </jar>
>        <jar jarfile="${util}" update="yes" basedir="${src}">
>            <include name="**/util/**" />
>            <exclude name="**/*.java" />
>        </jar>
>    </target>
>
>Any ideas?
>
>Thanks,
>
>-JT
>
>
>--
>To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
>For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>
>
>
>  
>




--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message