ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jfc <jfc...@btopenworld.com>
Subject getting Ant to see a loaded property
Date Wed, 11 Sep 2002 15:09:31 GMT
Hi,

I am running Apache Ant version 1.5 compiled on July 9 2002 and I am 
having a problem with getting ant to see a loaded property as specified 
in a build.properties file.

The first echo shows the contents of the property but the second echo is 
never reached.

    <target name="sometarget">
        ....
        <echo message="${authentication.realm.props}" />
        <antcall target="prepare-auth-props" />
        ....
    </target>

    <target name="prepare-auth-props" if="${authentication.realm.props}">
        <echo message="inside prepare-auth-props!" />
                <copy   file="${project.home}/etc/users.properties" 
tofile="${build.home}/WEB-INF/classes/users.properties"/>
                <copy   file="${project.home}/etc/roles.properties" 
tofile="${build.home}/WEB-INF/classes/roles.properties"/>
    </target>

The docs have this to say in <antcall>'s description:

    'Call another target within the same build-file optionally 
specifying some properties (param's in this context)

    By default, all of the properties of the current project will be 
available in the new project. ... '

Any help would be much appreciated.

Thanks
jfc


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message