ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "David Millward (C)" <DMillw...@ordsvy.gov.uk>
Subject cvs integration problems
Date Tue, 06 Aug 2002 12:55:38 GMT

If I use the following build.xml : 

<project name="getGMS2" default="cvsTest">

<target name="prepare">
		<property name="outdir" value="e:\DMProjects"/>		
		<property name="cvsdir" value="p:\Web Services\cvs\webMapping"/>
</target>
				
<target name="cvsTest" depends="prepare">
        <cvs package="gms2\css" dest="${outdir}"/>
        <cvs cvsRoot="${cvsdir}" dest="${outdir}" command="update"/>
</target>


</project>


I get the following errors : 

Buildfile: build.xml

prepare:

cvsTest:
      [cvs] Caught exception: CreateProcess: cvs checkout gms2\css error=2
      [cvs] Caught exception: CreateProcess: cvs -dp:\Web Services\cvs\webMappin
g update error=2

which seems to point at ant being unable to run cvs.

If I run cvs from the command line - duplicating the above instructions - it works, so I'm
pretty sure the 
env. is set up correctly. I'm using a win2k box, on a network.


Any Help appreciated - thanks

David Milward





***************************************************************
For more information on Ordnance Survey products and services,
visit our web site at http://www.ordnancesurvey.co.uk
***************************************************************




--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message