ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matt McAuliffe <mmcauli...@digitalthink.com>
Subject RE: problem building ejb's with Ant1.5 using Weblogic 6.1
Date Wed, 10 Jul 2002 22:45:44 GMT
This error only happens when the attribute dependency="super" or
dependency="none".  The beans build fine if I set dependency="full" however,
it takes a very long time.  Reading the 1.5 docs, I see that:  
"super is the default value and replicates the original ejbjar behaviour
where super classes and super interfaces are added to the jar". 
Since this worked in 1.5alpha without the dependency attribute, is this a
bug?
Thanks in advance.


>  -----Original Message-----
> From: 	Matt McAuliffe  
> Sent:	Wednesday, July 10, 2002 12:32 PM
> To:	'ant-user@jakarta.apache.org'
> Subject:	problem building ejb's with Ant1.5 using Weblogic 6.1
> 
> Hi-
> 
> I seem to be having a problem creating Weblogic 6.1 ejb's using this
> morning's release of Ant 1.5.  I was previously using the following
> version: 
> Apache Ant version 1.5alpha compiled on February 26 2002.  
> 
> I'm getting the following java.lang.NoClassDefFoundError error with this
> morning's release of Ant1.5:
> 
>      [ejbc] ERROR: Error from ejbc: EJB : CourseTrackingBean .Unable to
> initialize method info for remote or home interface.The error is
> java.lang.NoClassDefFoundError:
> com/digitalthink/opel/core/datamodel/OpelDataModelException
>      [ejbc]     at java.lang.Class.getMethods0(Native Method)
>      [ejbc]     at java.lang.Class.getMethods(Class.java:742)
>      [ejbc]     at
> weblogic.ejb20.deployer.ClientDrivenBeanInfoImpl.initializeMethodInfos(Cli
> entDrivenBeanInfoImpl.java:955)
>      [ejbc]     at
> weblogic.ejb20.deployer.ClientDrivenBeanInfoImpl.<init>(ClientDrivenBeanIn
> foImpl.java:210)
>      [ejbc]     at
> weblogic.ejb20.deployer.EntityBeanInfoImpl.<init>(EntityBeanInfoImpl.java:
> 201)
>      [ejbc]     at
> weblogic.ejb20.deployer.BeanInfoImpl.createBeanInfoImpl(BeanInfoImpl.java:
> 333)
>      [ejbc]     at
> weblogic.ejb20.deployer.MBeanDeploymentInfoImpl.initializeBeanInfos(MBeanD
> eploymentInfoImpl.java:395)
>      [ejbc]     at
> weblogic.ejb20.deployer.MBeanDeploymentInfoImpl.<init>(MBeanDeploymentInfo
> Impl.java:126)
>      [ejbc]     at
> weblogic.ejb20.ejbc.EJBCompiler.setupEJB(EJBCompiler.java:128)
>      [ejbc]     at weblogic.ejbc20.runBody(ejbc20.java:358)
>      [ejbc]     at weblogic.utils.compiler.Tool.run(Tool.java:79)
>      [ejbc]     at weblogic.ejbc20.main(ejbc20.java:460)
> 
>      [ejbc] ERROR: ejbc found errors
> 
> BUILD FAILED
> build.xml:336: Exception while calling weblogic.ejbc20. Details: Ejbc
> reported an error
> 
> I checked the classes directory and the corresponding class is in fact
> there.  I never encountered this error using 1.5alpha.  Has anyone had any
> success building EJB's using Weblogic 6.1.  A seperate project that we
> have uses Weblogic 5.1 sp12 and it builds EJB's fine.
> 
> Thanks in advance,
> 
> Matt
> 

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message