ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jean-Philippe LEBOEUF <jeanphilippe.lebo...@free.fr>
Subject Re: Win XP environment problem (resend)
Date Fri, 05 Jul 2002 08:37:46 GMT
I use Ant 1.4.1 with Java SDK 1.4 : no problem on Windows XP Pro.

Steve Loughran wrote:
> ----- Original Message -----
> From: "Derek Bennett" <Derek.Bennett@netcreations.com>
> To: <ant-user@jakarta.apache.org>
> Sent: Friday, June 21, 2002 12:45 PM
> Subject: Win XP environment problem (resend)
> 
> 
> 
>>
>>When trying to run a build.xml (see attached) from a Win XP command line
>>(also from a Cygwin commandline), I receive an error messagebox from the
> 
> "MS
> 
>>DOS 16-bit sub system" (sorry, the list server prohibited me from
> 
> attaching
> 
>>an image of the msgbox because the attachment was too large).
>>
>>I believe that the environment property that I set in line 14 of build.xml
>>is returning nothing and generating a null-pointer exception as a result.
>>
>>The build seems to fail while trying to load/execute the following line:
>><property environment="ncenv" />
>>
>>The build.xml using the same tools, environment, and directory structure
>>under linux.
>>
>>Any help beyond telling me to re-write my build.xml with static pathing
>>would be greatly appreciated.
> 
> 
> you need to use ant1.5 to run with java1.4 on top of XP
> 
> 
> --
> To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>
> 
> 
> 




--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message