ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kendall Collett" <kcoll...@convio.com>
Subject Re: Classpath problem with 1.5 "ant" on Win2000, tcsh
Date Wed, 10 Jul 2002 21:12:33 GMT
Yes--I have ANT_HOME set to C:\Ant.  That works with 1.4.1, 1.5b3, and 1.5
(with the change to the ant script I described).

Kendall

----- Original Message -----
From: "Diane Holt" <holtdl@yahoo.com>
To: "Ant Users List" <ant-user@jakarta.apache.org>
Sent: Wednesday, July 10, 2002 16:08
Subject: Re: Classpath problem with 1.5 "ant" on Win2000, tcsh


> --- Kendall Collett <kcollett@convio.com> wrote:>
> > The problem seems to be that ANT_LIB is set using the "NT" version of
> > ANT_HOME.
>
> I'm not seeing that. Even if I unset ANT_HOME, I still get:
>
> In the beginning ANT_HOME =
> Setting ANT_HOME...
> ANT_HOME set to /usr/local/ant/jakarta-ant-1.5
> ANT_LIB = /usr/local/ant/jakarta-ant-1.5/lib
>
> Do you have ANT_HOME set in your shell environment, but set to a DOS-type
> path?
>
> Diane
>
> =====
> (holtdl@yahoo.com)
>
>
>
> __________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> Sign up for SBC Yahoo! Dial - First Month Free
> http://sbc.yahoo.com
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>
>



--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message