ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kendall Collett" <kcoll...@convio.com>
Subject Re: Classpath problem with 1.5 "ant" on Win2000, tcsh
Date Wed, 10 Jul 2002 18:17:10 GMT
I'm seeing the same problem on W2K running cygwin.  I've played around with
it a bit, and it appears that the difference that makes a difference is that
the classpath value supplied after the -classpath argument is
colon-separated instead of semicolon-separated.  (Not sure why that's
happening.)

Kendall

----- Original Message -----
From: "Dennis Doubleday" <dennis@righthandmanager.com>
To: "'Ant Users List'" <ant-user@jakarta.apache.org>
Sent: Wednesday, July 10, 2002 13:01
Subject: Classpath problem with 1.5 "ant" on Win2000, tcsh


> I have been using the ant shell script on Windows 2000 in a tcsh window
> just fine while using 1.5beta3.
>
> In the new 1.5 release, it no longer works--I get:
>
> Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
> org/apache/tools/ant/
> Main
>
> Diff'ing the two versions, I see there were some changes in the way the
> classpath is set up in the 1.5 final version. I haven't figured out the
> problem yet, but is anyone else seeing it?
>
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>
>



--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message