ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Schaefer, Don" <don_schae...@xelus.com>
Subject RE: Runtime defined datatypes help.
Date Tue, 23 Apr 2002 02:10:26 GMT
"typedef" does not appear to be working in ant 1.4.1 (See bug 4452). I found
that "typedef" was fixed for ant 1.5.  

I had to modify the default.properties file in the types package manually
for ant 1.4.1 to make my typedef visible to ant.

I asked here for a workaround but none was posted.

hth,
don.

-----Original Message-----
From: Steve Loughran [mailto:steve_l@iseran.com]
Sent: Monday, April 22, 2002 7:46 PM
To: Ant Users List
Subject: Re: Runtime defined datatypes help.



----- Original Message -----
From: "Nino Walker" <nino@xtime.com>
To: <ant-user@jakarta.apache.org>
Sent: Monday, April 22, 2002 9:54 AM
Subject: Runtime defined datatypes help.


> Hi,
>
> I've been trying to use <typedef> to define type at runtime, but, it
seems,
> I can't declare an instance of the type. The type is registered w/ the
> project, but Ant's UnknownElement barfs when it tries to handle the
> <srcrule> tag.
>
> My build file looks something like this:
>
> <project>
> ...
> <typedef name="srcrule" classname="...SomeSrcRuleImpl">
>    <classpath ... />
> </typedef>
>
> <srcrule id="my.srcrule" aproperty="value" />
> ...
> <target>
>    <mytask>
>      <outputrule refId="my.srcrule" />
>    </mytask>
> </target>
>
>
> Is there something patently wrong with this?  It's not a classpath issue,
as
> the type is loaded...

try using it inside a target, rather than outside...I think you need to be
running ant1.5 to use a new datatype outside a target


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message