ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Chappell, Simon P" <Simon.Chapp...@landsend.com>
Subject RE: Can't run Ant from 4NT on Win32
Date Wed, 10 Apr 2002 14:34:00 GMT
If you want to try an alternative command-line for your NT/W2k boxes, try Cygwin (www.cygwin.com).
I use it on the W2K box that I am forced to use and it makes the whole experience much less
painful.

Ant runs just fine under Cygwin.

Simon

-----------------------------------------------------------------
Simon P. Chappell                     simon.chappell@landsend.com
Java Programming Specialist                      www.landsend.com
Lands' End, Inc.                                   (608) 935-4526


>-----Original Message-----
>From: kenyee@keysolutions.com [mailto:kenyee@keysolutions.com]
>Sent: Wednesday, April 10, 2002 9:23 AM
>To: Ant Users List
>Subject: Can't run Ant from 4NT on Win32
>
>
>
>I'm not sure if any of you folks use 4NT (from the 4DOS folks),
>but if you do, Ant runs really strangely.  It refuses to see any
>command line parameters; e.g., "ant -help" doesn't work.  It
>also won't see the default project target in the build.xml file if
>you run "ant".  It tries to build a target named "build" instead.
>
>Popping up a standard Win2K MS-DOS prompt seems to
>work fine for running Ant.
>
>
> ken
>
>
>
>--
>To unsubscribe, e-mail:   
><mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
>For additional commands, e-mail: 
><mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>
>
>

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message