ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Salma Saad" <ss...@ecascabel.com>
Subject Re: problem with cvs task
Date Sat, 06 Apr 2002 17:26:24 GMT
It's certainly cvs for NT. I have done -version from the DOS command line ,
from CYGWIN and from ant and its the same cvs. Also using local:c:/cvs as
cvsRoot didn't help. I also tried leaving out cvs root and no success. I
know cvs for NT isn't exactly the best cvs version so I will try moving my
repository over to the CYGWIN cvs and see what happens. I will post the
results after I have had a chance to do this, probably on monday. Thanks for
the help, I do appreciate it.

----- Original Message -----
From: "Diane Holt" <holtdl@yahoo.com>
To: "Ant Users List" <ant-user@jakarta.apache.org>
Sent: Friday, April 05, 2002 5:18 PM
Subject: Re: problem with cvs task


> --- Salma Saad <ssaad@ecascabel.com> wrote:
> > I am using cvs for NT which I installed myself and I know thats where
> > the path is pointing too
>
> Can you verify that, using the <cvs> task to run 'cvs -version'?
>
> Have you tried using the Cygwin 'cvs' (assuming it's not actually the one
> already being used)?
>
> Also, have you tried not even specifying 'cvsroot'?
>
> Diane
>
> =====
> (holtdl@yahoo.com)
>
>
>
> __________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> Yahoo! Tax Center - online filing with TurboTax
> http://taxes.yahoo.com/
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>
>
>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message