ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Salma Saad" <ss...@ecascabel.com>
Subject Re: problem with cvs task
Date Fri, 05 Apr 2002 23:04:51 GMT
Yes all directories exist. I can do the same command successfully on the
command line (DOS and Cygwin). What do you mean by local prefix?

----- Original Message -----
From: "Alexey Solofnenko" <alexeys@mdli.com>
To: "'Ant Users List'" <ant-user@jakarta.apache.org>
Sent: Friday, April 05, 2002 4:53 PM
Subject: RE: problem with cvs task


> Please also try to add "local" prefix. Are you sure that all mentioned
> directories exist?
>
> - Alexey.
>
> -----Original Message-----
> From: Salma Saad [mailto:ssaad@ecascabel.com]
> Sent: Friday, April 05, 2002 2:52 PM
> To: Ant Users List
> Subject: Re: problem with cvs task
>
>
> I tried the cygdrive suggestion but nothing changed. I am using cvs for NT
> which I installed myself and I know thats where the path is pointing too
> though windows sometimes behaves in strange ways and perhaps it defaults
to
> the cygwin cvs somehow? . I also then tried running ant from the DOS
prompt
> again with testCVsRoot set to both Windows and UNIX syntax and same error.
>
>
> --
> { http://trelony.cjb.net/   } Alexey N. Solofnenko
> { http://www.inventigo.com/ } Inventigo LLC
> Pleasant Hill, CA (GMT-8 usually)
>
> --
> To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>
>
>


--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message