ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kevin Toomey <toome...@yahoo.com>
Subject Any Windows experts out there????
Date Thu, 14 Feb 2002 05:26:54 GMT
Does anyone know why Ant running under a Service on W2K might not have
access to all environment variables (specifically Path)?

The following target gets different results depending on if it is run
from a command prompt or within a service:

<target name="testpath" >
<property environment="myenv" />
<echo message="PATH = ${myenv.Path}" />
</target>

If I run Ant in a command prompt, I get:

[property] Loading Environment myenv.
Setting project property: myenv.HOMEDRIVE -> c:
Setting project property: myenv.JAVA_HOME -> d:\programs\jdk1.3.1_02
.
.
.
Setting project property: myenv.Path ->
d:\programs\jdk1.3.1_02\bin;d:\programs\jakarta-ant-1.4.1\bin
[echo] PATH =
d:\programs\jdk1.3.1_02\bin;d:\programs\jakarta-ant-1.4.1\bin

If I run Ant from within a Service, I get:

Setting project property: myenv.JAVA_HOME -> d:\programs\jdk1.3.1_02
.
.
.
(all the same properties from above, except for Path)

Property ${myenv.Path} has not been set
[echo] PATH = ${myenv.Path}

Any ideas?????? 


Thanks,
Kevin


__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Send FREE Valentine eCards with Yahoo! Greetings!
http://greetings.yahoo.com

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message