ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Brailsford <brail...@yahoo.com>
Subject Re: Problems using ant 1.4.1 from editor.
Date Fri, 28 Dec 2001 22:07:50 GMT
This is from my .vimrc:

au bufreadpre,bufnewfile *.java compiler ant

So yes.  What version of vim, exactly?  Mine is 6.0.0.

-Michael

On Fri, Dec 28, 2001 at 02:46:32AM -0000, Yiu Wing wrote:
> > I just upgraded to ant 1.4.1, and I can no longer build from within vim.
> > things worked just fine for ant 1.3, but for some reason 1.4.1 will not
> > work.  When I use the command ":!ant -find build.xml", the output I get
> > is
> > "Searching for build.xml..."
> > "Buildfile:  /home/michael/dev/twdata/client/build.xml"
> > "(1 of 2) Searching for build.xml..."
> >  then the the thing quits.  Was there something changed in
> > the way ant was started between 1.3 and 1.4.1?  Again, I did not change
> > the command used to compile, the full command is ":!ant -find build.xml
> > 2>&1| tee /tmp/somefile".  Any help would be appreciated.
> 
> I'm using the same editor and the same version of ant.  But it works on my
> system.  Did you tell vim your compiler is vim,  i.e. :compiler ant?
> 
> > -Michael
> >
> > --
> > To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> > For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>
> 
> 
> --
> To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
> For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message