ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jamie Tsao" <jt...@atinera.com>
Subject wlclasspath ??
Date Wed, 15 Aug 2001 18:59:53 GMT
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 3.2//EN">
<HTML>
<HEAD>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=ISO-8859-1">
<META NAME="Generator" CONTENT="MS Exchange Server version 6.0.4417.0">
<TITLE>wlclasspath ??</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<!-- Converted from text/plain format -->
<BR>

<P><FONT SIZE=2>Hi,</FONT>
</P>

<P><FONT SIZE=2>I am able to successfully deploy weblogic-specific jars using
the &lt;ejbjar&gt; task with an included &lt;weblogic&gt; tag. </FONT>
</P>

<P><FONT SIZE=2>Although I receive the following error: </FONT>
</P>

<P><FONT SIZE=2>wlejb: [ejbjar] building UserEJB.jar with 7 files </FONT>

<BR><FONT SIZE=2>[ejbc] &lt;Jun 12, 2001 10:39:49 AM PDT&gt; &lt;Error&gt;
&lt;EJB&gt; &lt;EJB Deployment: UserEJB has a class com.xxx.entity.UserEJB which
is in the classpath. This class should only be located in the ejb-jar file.&gt; </FONT></P>

<P><FONT SIZE=2>It seems as though the deployed jar still works correctly. The
ANT documentation for the &lt;weblogic&gt; tag mentions something about this error
in relation to the wlclasspath attribute, but I don't quite understand it. Can somebody explain
this problem to me, and how I could possible fix it ?&nbsp; Am I suppose to only put the
weblogic.jar in &quot;wlclasspath&quot; and everything else in &quot;classpath&quot;
? I can probably ignore the error messages, but once again, they are annoying. </FONT></P>

<P><FONT SIZE=2>Thanks,</FONT>
</P>

<P><FONT SIZE=2>Jamie</FONT>
</P>

</BODY>
</HTML>

Mime
View raw message