ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kyle Adams" <kad...@gfs.com>
Subject Re: DTDs & wlrun (Weblogic 5.1)
Date Tue, 10 Jul 2001 12:53:28 GMT
Service pack 8.

I used the -debug switch.  As far as I can tell, they are being started, for the most part,
identically.  Here's the cut-n-paste (with a bit of formatting for readability):

====
ANT 
====
[wlrun] Forking java -ms64m 
                                -mx64m 
                                -Djava.compiler=NONE 
                                -Dweblogic.home=. 
                                -Dweblogic.class.path=D:\weblogic\license;
                                                                      D:\weblogic\classes;
                                                                      D:\weblogic\myserver\serverclasses;
                                                                      D:\weblogic\lib\weblogic510sp8.jar;
                                                                      D:\weblogic\lib\weblogicaux.jar;
                                                                      D:\Dev\jars\adf.jar;
                                                                      D:\Dev\jars\appServer.jar;
                                                                      D:\Dev\jars\oracle.zip;
                                -Djava.security.manager 
                                -Djava.security.policy==D:\weblogic\weblogic.policy 
                                -Dweblogic.system.home=D:\weblogic 
                                -Dweblogic.system.name=myserver 
                                -Dweblogic.system.propertiesFile=weblogic.properties 
                                -classpath D:\weblogic\classes\boot;
                                                  D:\Dev\jars\properties;
                                                  D:\weblogic\lib\weblogic510sp8boot.jar;
                                                  D:\weblogic\lib\weblogicaux.jar;
                                                  D:\Dev\jars\activation.jar;
                                                  D:\Dev\jars\adf_aux.jar;
                                                  D:\Dev\jars\ldap.jar;
                                                  D:\Dev\jars\mail.jar;
                                                  D:\Dev\jars\modelView.jar;
                                                  D:\Dev\jars\rowset.jar
             weblogic.Server

================
STARTWEBLOGIC
================
d:\jdk1.2.2\bin\java -ms64m 
                              -mx64m 
                              -classpath d:\weblogic\lib\weblogic510sp8boot.jar;
                                                d:\weblogic\classes\boot;
                                                d:\weblogic\lib\weblogicaux.jar;
                                                d:\dev\jars\rowset.jar;
                                                d:\dev\jars\adf_aux.jar;
                                                d:\dev\jars\modelView.jar;
                                                d:\dev\jars\ldap.jar;
                                                d:\dev\jars\activation.jar;
                                                d:\dev\jars\mail.jar;
                                                d:\dev\jars\properties 
                              -Djava.compiler=NONE 
                              -Dweblogic.class.path=d:\weblogic\lib\weblogic510sp8.jar;
                                                                    d:\dev\jars\ORACLE.ZIP;
                                                                    d:\dev\jars\adf.jar;
                                                                    d:\dev\jars\appServer.jar;
                                                                    d:\weblogic\license;
                                                                    d:\weblogic\classes;
                                                                    d:\weblogic\lib\weblogicaux.jar;
                                                                    d:\weblogic\myserver\serverclasses

                              -Dweblogic.home=. 
                              -Djava.security.manager 
                              -Djava.security.policy==.\weblogic.policy 
                       weblogic.Server


>>> conor@cortexebusiness.com.au 07/10/01 07:59AM >>>
Kyle,

Which service pack? Early versions of 5.1 registered the web-app DTD under
the wrong publicId. For example, the web.xml in my 5.1 examples directory
has this:

<!DOCTYPE web-app PUBLIC "-//Sun Microsystems, Inc.//DTD Web Application
1.2//EN" "http://java.sun.com/j2ee/dtds/web-app_2_2.dtd">

As you can see this has the wrong publicID. You can try changing your
webapp to this DTD and see if it deploys. If it does then you will need to
upgrade to a more recent service pack.

With regard to your first problem, run ant with -debug and see how wlrun is
actually starting weblogic. You should be able to compare that to
startweblogic to see where the differences are.

Conor

Mime
View raw message