ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Conor MacNeill" <co...@cortexebusiness.com.au>
Subject RE: Win 2000 Install/Exec
Date Tue, 24 Jul 2001 00:10:08 GMT
Unfortunately your approach of removing quotes is not correct :-(. Try
installing Ant in a directory containing spaces to see why. If the ant.bat
script is not working, there is probably another reason and it would be good
to know what that is.

Conor


> -----Original Message-----
> From: T Master [mailto:tmaster@iknowledgeinc.com]
> Sent: Tuesday, 24 July 2001 3:57 AM
> To: ant-user@jakarta.apache.org
> Subject: Re: Win 2000 Install/Exec
>
>
> I assisted Amos with the ant setup and configuration for win2000.
>
> He now gets the no buildfile specified error msg, i..e ant works.
>
>
> ----- Original Message -----
> From: "healey, alex" <alex.healey@midas-kapiti.com>
> To: <ant-user@jakarta.apache.org>
> Sent: Monday, July 23, 2001 8:37 AM
> Subject: RE: Win 2000 Install/Exec
>
>
> > This indicates that the command line used to start Ant is incorrect (Ant
> > is a Java program). This may mean some problem with Ant.bat in the path.
> > Check that the correct file Ant.bat is in the path  (it should be the
> > one in the bin directory of your new Ant installation). Next change the
> > first line in Ant.bat to @echo on (from @echo off) and rerun it. You
> > should have output the command the script is running. If you can't work
> > out the problem from there you should mail the output from this command
> > to the list.
> >
> > Hope this helps
> >
> > Alex
> >
>
>
>


Mime
View raw message