ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Glenn McAllister <gl...@somanetworks.com>
Subject Re: Target 'build.xml' does not exist...
Date Tue, 03 Jul 2001 16:23:01 GMT
Bill.J.Fellows@mail.sprint.com wrote:

> Now, when you do that, the new error message says it can't find the
> _target_ build.xml so in your [build | simple].xml  It's now finding
> the file fine, but the target is missing.  Your header looks something
> like this, no?
>
> <project name="myproject" default="build.xml" basedir=".">

Actually, it doesn't.  He already states what his project element looks
like, and its fine.

> -----Original Message-----
> From: bernd.gruendling [mailto:bernd.gruendling@kontorist.de]
> Sent: Tuesday, July 03, 2001 6:34 AM
> To: ant-user; bernd.gruendling
> Subject: Target 'build.xml' does not exist...

> [d:\temp\anttest]ant -help

>    Buildfile: build.xml
>
>    BUILD FAILED
>
>    Target 'build.xml' does not exist in this project.
>
> Time to go home.

:-)  I don't blame you.

> What did I wrong?

I don't think you are doing anything wrong.  When I use your sample
project file, it works as expected when named build.xml or simple.xml.
What version of ant are you using?  I'm getting the feeling you are using
a *really* old version that shipped with Tomcat.  Check the version with

ant -version

With Ant 1.3 you should get something like

Ant version 1.3 compiled on March 2 2001

Glenn McAllister
SOMA Networks, Inc.
Mime
View raw message