ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Pinar Bicioglu" <pinarb...@hotmail.com>
Subject RE: doing SourceSafe get
Date Tue, 05 Jun 2001 22:48:55 GMT

yes you're right it is in there. Actually i knew that it was there. but 
since I am using a server in Europe I thought there should be another one on 
that server!!
It seems like it is working now. The only thing that I need to be done with 
is that to write a login attribute without specifying a password :)

Or I can get a new user name and password collections, but the person who 
takes care of this stuff is in Europe and he probably is slepping right now 
because it's midnight over there :)

i want to get over with vssget today before I leave :)

Thanks a lot for your help :)

>From: "Peterson, Lance" <lpeterson@verticore.com>
>Reply-To: ant-user@jakarta.apache.org
>To: "'ant-user@jakarta.apache.org'" <ant-user@jakarta.apache.org>
>Subject: RE: doing SourceSafe get
>Date: Tue, 5 Jun 2001 16:38:16 -0600
>
>SS.EXE should be in your local SourceSafe directory.  Try \program
>files\microsoft visual studio\common\vss\win32 (or wherever you installed
>visual studio).  Does it run from the command line?  You should be able to
>run "ss dir", and it should print the contents of your current SourceSafe
>directory.  If you can get this to work, it should be pretty easy to make
>vssget work.
>
>-----Original Message-----
>From: Pinar Bicioglu [mailto:pinarbici@hotmail.com]
>Sent: Tuesday, June 05, 2001 4:26 PM
>To: ant-user@jakarta.apache.org
>Subject: RE: doing SourceSafe get
>
>
>
>I couldn't find ss.exe on the new server. So what I did was just to copy
>ss.exe from the other server to the one that I currently getting the code
>from. I set ssdir to my new database on the command line and ssdir 
>attribute
>
>of vssget to where ss.exe is on the new server.
>I can't test it whether it's working or not because we all have user names
>for login that have "space" between the characters and we have no
>passwords...
>So until i find out how to specify the space between the characters of the
>user name and using no password in login attribute of vssget could someone
>please tell me what i did for "ss.exe" would work or not.
>
>thanks in a million...
>
> >From: "Pinar Bicioglu" <pinarbici@hotmail.com>
> >Reply-To: ant-user@jakarta.apache.org
> >To: ant-user@jakarta.apache.org
> >Subject: RE: doing SourceSafe get
> >Date: Tue, 05 Jun 2001 21:27:30 -0000
> >
> >
> >
> >
> >>From: "Vittoria, Felice" <Felice_Vittoria@bmc.com>
> >>Reply-To: ant-user@jakarta.apache.org
> >>To: "'ant-user@jakarta.apache.org'" <ant-user@jakarta.apache.org>
> >>Subject: RE: doing SourceSafe get
> >>Date: Tue, 5 Jun 2001 15:05:04 -0500
> >>
> >>Pinar,
> >>
> >>Regarding my first statement:
> >>
> >>Well ... I found out that you need to set the SSDIR env var to the
> >>srcsafe.ini you want to open.   Here's what I found in VSS's help:
> >>
> >>"Setting the SSDIR environment variable tells VSS where to find the
> >>SRCSAFE.INI file for the VSS server installation to which you want to
> >>connect.  Do this by typing the following at the MS-DOS prompt:
> >
> >
> >>set ssdir=\\server\share\vss
> >>
> >>Where \\server\share\vss is the folder where the srcsafe.ini file is
> >>located."
> >
> >I am a little confused here. When I go to file->open SourceSafe database,
> >in the windows that is open, the name of the database is shown Asset
> >Planner
> >2 and its path is shown \\Cds-main\VssDb\AssetPlannerII.
> >And i have srcsafe.ini file in both 
>"\\Cds-main\VssDb\AssetPlannerII-Conf"
> >and "\\Cds-main\VssDb\AssetPlannerII". But neither if them have worked 
>???
> >error message
> >
> >D:\ap2\javasrc\server>ant getcode
> >Buildfile: build.xml
> >
> >getcode:
> >
> >BUILD FAILED
> >
> >D:\ap2\javasrc\server\build.xml:67: java.io.IOException: CreateProcess:
> >\\Cds-main\VssDb\A
> >ssetPlannerII-Conf\ss Get "$/Asset Planner 2" -GLD:\ap2 -I- -R -W
> >"-Yttraub,
> >ttraub"  erro
> >r=2
> >--- Nested Exception ---
> >java.io.IOException: CreateProcess: 
>\\Cds-main\VssDb\AssetPlannerII-Conf\ss
> >Get "$/Asset P
> >lanner 2" -GLD:\ap2 -I- -R -W "-Yttraub, ttraub"  error=2
> >        at java.lang.Win32Process.create(Native Method)
> >        at java.lang.Win32Process.<init>(Win32Process.java:64)
> >        at java.lang.Runtime.execInternal(Native Method)
> >        at java.lang.Runtime.exec(Runtime.java:272)
> >        at
> >org.apache.tools.ant.taskdefs.Execute$CommandLauncher.exec(Execute.java:435
>)
> >        at
> >org.apache.tools.ant.taskdefs.Execute$CommandLauncherProxy.exec(Execute.jav
>a:55
> >0)
> >        at
> >org.apache.tools.ant.taskdefs.Execute$WinNTCommandLauncher.exec(Execute.jav
>a:57
> >5)
> >        at 
>org.apache.tools.ant.taskdefs.Execute.execute(Execute.java:329)
> >        at
> >org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.vss.MSVSS.run(MSVSS.java:160)
> >        at
> >org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.vss.MSVSSGET.execute(MSVSSGET.java:1
>68)
> >        at org.apache.tools.ant.Target.execute(Target.java, Compiled 
>Code)
> >        at org.apache.tools.ant.Project.runTarget(Project.java:898)
> >        at org.apache.tools.ant.Project.executeTarget(Project.java,
> >Compiled
> >Code)
> >        at org.apache.tools.ant.Project.executeTargets(Project.java,
> >Compiled Code)
> >        at org.apache.tools.ant.Main.runBuild(Main.java, Compiled Code)
> >        at org.apache.tools.ant.Main.main(Main.java:149)
> >
> >Total time: 6 seconds
> >
> >I remember getting this message before but i can't remember what i did to
> >get rid of it :(
> >
> >>As far as my second:
> >>
> >>What I meant was to open a command-line window and, assuming you have
> >>ss.exe
> >>in your path, extract the source code running ss get.   You can see 
>VSS's
> >>help for running ss get.   What I was trying to get at here was to not 
>run
> >>ant's vssget but just plain ss get to extract source code.
> >
> >I have ss.exe in d:\Program Files\MicrosoftVisualStudio\VSS\win32
> >
> >I think it's working right. when I perform ss get from the command line 
>it
> >asks for username and pasword, but it couldn; tfind my username and
> >password
> >i think it's been changed recently :)
> >
> >>
> >>HTH,
> >>Felice
> >>
> >>
> >>
> >>-----Original Message-----
> >>From: Pinar Bicioglu [mailto:pinarbici@hotmail.com]
> >>Sent: Tuesday, June 05, 2001 2:56 PM
> >>To: ant-user@jakarta.apache.org
> >>Subject: RE: doing SourceSafe get
> >>
> >>
> >>
> >>
> >>
> >> >From: "Vittoria, Felice" <Felice_Vittoria@bmc.com>
> >> >Reply-To: ant-user@jakarta.apache.org
> >> >To: "'ant-user@jakarta.apache.org'" <ant-user@jakarta.apache.org>
> >> >Subject: RE: doing SourceSafe get
> >> >Date: Tue, 5 Jun 2001 14:44:13 -0500
> >> >
> >> >Hmm .. I guess what I meant was the database on a different server?  
>If
> >> >it's
> >> >on a different server then you may need to make additional 
>configuration
> >> >changes to your PC before running ant.
> >>
> >>Oh I am sorry about that. yes you're right it is on a different server!
> >>What kind of configurations do i need to make. Is there any 
>documentation
> >>on
> >>
> >>that that i can use ??
> >> >
> >> >Also, if you perform the ss get command from the command-line, will it
> >> >produce the same error as ant or will it work correctly?
> >>
> >>I don't think that I understand what you mean. the error message Iposted
> >>in
> >>my earlier message gets generated when I write "ant getcode" in a 
>command
> >>line.
> >>
> >> >
> >> >-----Original Message-----
> >> >From: Pinar Bicioglu [mailto:pinarbici@hotmail.com]
> >> >Sent: Tuesday, June 05, 2001 2:39 PM
> >> >To: ant-user@jakarta.apache.org
> >> >Subject: RE: doing SourceSafe get
> >> >
> >> >
> >> >
> >> >It is actually both. It is different database and differen project.
> >> >
> >> >the database was APJUL2000 and the project's name was $/AP2.0{struts}
> >> >before
> >> >
> >> >with the code below.
> >> >
> >> ><target name="getcode">
> >> >       <vssget vsspath="$/AP2.0(struts)"
> >> >          login="ttraub, ttraub"
> >> >          writable="true"
> >> >          localpath="D:/ap20"
> >> >          recursive="true"
> >> >          ssdir="D:/Program Files/Microsoft Visual Studio/VSS/win32" 
>/>
> >> >   </target>
> >> >
> >> >Now the database is Asset Planner 2 and the project's name is the same
> >> >which
> >> >
> >> >is $/Asset Planner 2 with the following code.
> >> >
> >> ><target name="getcode">
> >> >       <vssget vsspath="$/Asset Planner 2"
> >> >          login="ttraub, ttraub"
> >> >          writable="true"
> >> >          localpath="D:/ap2"
> >> >          recursive="true"
> >> >          ssdir="D:/Program Files/Microsoft Visual Studio/VSS/win32" 
>/>
> >> >   </target>
> >> >
> >> >
> >> >
> >> > >From: "Vittoria, Felice" <Felice_Vittoria@bmc.com>
> >> > >Reply-To: ant-user@jakarta.apache.org
> >> > >To: "'ant-user@jakarta.apache.org'" <ant-user@jakarta.apache.org>
> >> > >Subject: RE: doing  SourceSafe get
> >> > >Date: Tue, 5 Jun 2001 14:15:18 -0500
> >> > >
> >> > >Are you getting the code from a different database or a "project"
> >>within
> >> > >that database?   Also, what values did you change?
> >> > >
> >> > >-----Original Message-----
> >> > >From: Pinar Bicioglu [mailto:pinarbici@hotmail.com]
> >> > >Sent: Tuesday, June 05, 2001 2:06 PM
> >> > >To: ant-user@jakarta.apache.org
> >> > >Subject: doing SourceSafe get
> >> > >
> >> > >
> >> > >I worked with "vssget" task before and it was working. this time I

>had
> >>to
> >> > >get the code from a different database. And somehow it's not 
>working.
> >>I
> >> > >don't understand what makes the difference.
> >> > >I have the code as below
> >> > >
> >> > ><target name="getcode">
> >> > >       <vssget vsspath="$/Asset Planner 2"
> >> > >          login="pinarb, pinarb"
> >> > >          writable="true"
> >> > >          localpath="D:/ap2"
> >> > >          recursive="true"
> >> > >          ssdir="D:/Program Files/Microsoft Visual Studio/VSS/win32"
> >>/>
> >> > >   </target>
> >> > >
> >> > >it generates an error message like this...
> >> > >
> >> > >D:\ap2\javasrc\server>ant getcode
> >> > >Buildfile: build.xml
> >> > >
> >> > >getcode:
> >> > >    [vssget] $/Asset Planner 2 is not an existing filename or 
>project
> >> > >
> >> > >BUILD FAILED
> >> > >
> >> > >D:\ap2\javasrc\server\build.xml:66: Failed executing: "D:\Program
> >> > >Files\Microsoft Visual S
> >> > >tudio\VSS\win32\ss" Get "$/Asset Planner 2" -GLD:\ap2 -I- -R -W
> >> >"-Yttraub,
> >> > >ttraub"
> >> > >
> >> > >Total time: 3 seconds
> >> > >
> >> > >is it about changin the mode of the file. Actually I even tried this
> >>but
> >> >it
> >> > >didn't work
> >> > >_________________________________________________________________
> >> > >Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com
> >> >
> >> >_________________________________________________________________
> >> >Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com
> >>
> >>_________________________________________________________________
> >>Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com
> >
> >_________________________________________________________________
> >Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com
> >
>
>_________________________________________________________________
>Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com

_________________________________________________________________
Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com


Mime
View raw message