ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Pinar Bicioglu" <pinarb...@hotmail.com>
Subject RE: doing SourceSafe get
Date Tue, 05 Jun 2001 22:26:10 GMT

I couldn't find ss.exe on the new server. So what I did was just to copy 
ss.exe from the other server to the one that I currently getting the code 
from. I set ssdir to my new database on the command line and ssdir attribute 
of vssget to where ss.exe is on the new server.
I can't test it whether it's working or not because we all have user names 
for login that have "space" between the characters and we have no 
passwords...
So until i find out how to specify the space between the characters of the 
user name and using no password in login attribute of vssget could someone 
please tell me what i did for "ss.exe" would work or not.

thanks in a million...

>From: "Pinar Bicioglu" <pinarbici@hotmail.com>
>Reply-To: ant-user@jakarta.apache.org
>To: ant-user@jakarta.apache.org
>Subject: RE: doing SourceSafe get
>Date: Tue, 05 Jun 2001 21:27:30 -0000
>
>
>
>
>>From: "Vittoria, Felice" <Felice_Vittoria@bmc.com>
>>Reply-To: ant-user@jakarta.apache.org
>>To: "'ant-user@jakarta.apache.org'" <ant-user@jakarta.apache.org>
>>Subject: RE: doing SourceSafe get
>>Date: Tue, 5 Jun 2001 15:05:04 -0500
>>
>>Pinar,
>>
>>Regarding my first statement:
>>
>>Well ... I found out that you need to set the SSDIR env var to the
>>srcsafe.ini you want to open.   Here's what I found in VSS's help:
>>
>>"Setting the SSDIR environment variable tells VSS where to find the
>>SRCSAFE.INI file for the VSS server installation to which you want to
>>connect.  Do this by typing the following at the MS-DOS prompt:
>
>
>>set ssdir=\\server\share\vss
>>
>>Where \\server\share\vss is the folder where the srcsafe.ini file is
>>located."
>
>I am a little confused here. When I go to file->open SourceSafe database,
>in the windows that is open, the name of the database is shown Asset 
>Planner
>2 and its path is shown \\Cds-main\VssDb\AssetPlannerII.
>And i have srcsafe.ini file in both "\\Cds-main\VssDb\AssetPlannerII-Conf"
>and "\\Cds-main\VssDb\AssetPlannerII". But neither if them have worked ???
>error message
>
>D:\ap2\javasrc\server>ant getcode
>Buildfile: build.xml
>
>getcode:
>
>BUILD FAILED
>
>D:\ap2\javasrc\server\build.xml:67: java.io.IOException: CreateProcess:
>\\Cds-main\VssDb\A
>ssetPlannerII-Conf\ss Get "$/Asset Planner 2" -GLD:\ap2 -I- -R -W 
>"-Yttraub,
>ttraub"  erro
>r=2
>--- Nested Exception ---
>java.io.IOException: CreateProcess: \\Cds-main\VssDb\AssetPlannerII-Conf\ss
>Get "$/Asset P
>lanner 2" -GLD:\ap2 -I- -R -W "-Yttraub, ttraub"  error=2
>        at java.lang.Win32Process.create(Native Method)
>        at java.lang.Win32Process.<init>(Win32Process.java:64)
>        at java.lang.Runtime.execInternal(Native Method)
>        at java.lang.Runtime.exec(Runtime.java:272)
>        at
>org.apache.tools.ant.taskdefs.Execute$CommandLauncher.exec(Execute.java:435)
>        at
>org.apache.tools.ant.taskdefs.Execute$CommandLauncherProxy.exec(Execute.java:55
>0)
>        at
>org.apache.tools.ant.taskdefs.Execute$WinNTCommandLauncher.exec(Execute.java:57
>5)
>        at org.apache.tools.ant.taskdefs.Execute.execute(Execute.java:329)
>        at
>org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.vss.MSVSS.run(MSVSS.java:160)
>        at
>org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.vss.MSVSSGET.execute(MSVSSGET.java:168)
>        at org.apache.tools.ant.Target.execute(Target.java, Compiled Code)
>        at org.apache.tools.ant.Project.runTarget(Project.java:898)
>        at org.apache.tools.ant.Project.executeTarget(Project.java, 
>Compiled
>Code)
>        at org.apache.tools.ant.Project.executeTargets(Project.java,
>Compiled Code)
>        at org.apache.tools.ant.Main.runBuild(Main.java, Compiled Code)
>        at org.apache.tools.ant.Main.main(Main.java:149)
>
>Total time: 6 seconds
>
>I remember getting this message before but i can't remember what i did to
>get rid of it :(
>
>>As far as my second:
>>
>>What I meant was to open a command-line window and, assuming you have
>>ss.exe
>>in your path, extract the source code running ss get.   You can see VSS's
>>help for running ss get.   What I was trying to get at here was to not run
>>ant's vssget but just plain ss get to extract source code.
>
>I have ss.exe in d:\Program Files\MicrosoftVisualStudio\VSS\win32
>
>I think it's working right. when I perform ss get from the command line it
>asks for username and pasword, but it couldn; tfind my username and 
>password
>i think it's been changed recently :)
>
>>
>>HTH,
>>Felice
>>
>>
>>
>>-----Original Message-----
>>From: Pinar Bicioglu [mailto:pinarbici@hotmail.com]
>>Sent: Tuesday, June 05, 2001 2:56 PM
>>To: ant-user@jakarta.apache.org
>>Subject: RE: doing SourceSafe get
>>
>>
>>
>>
>>
>> >From: "Vittoria, Felice" <Felice_Vittoria@bmc.com>
>> >Reply-To: ant-user@jakarta.apache.org
>> >To: "'ant-user@jakarta.apache.org'" <ant-user@jakarta.apache.org>
>> >Subject: RE: doing SourceSafe get
>> >Date: Tue, 5 Jun 2001 14:44:13 -0500
>> >
>> >Hmm .. I guess what I meant was the database on a different server?  If
>> >it's
>> >on a different server then you may need to make additional configuration
>> >changes to your PC before running ant.
>>
>>Oh I am sorry about that. yes you're right it is on a different server!
>>What kind of configurations do i need to make. Is there any documentation
>>on
>>
>>that that i can use ??
>> >
>> >Also, if you perform the ss get command from the command-line, will it
>> >produce the same error as ant or will it work correctly?
>>
>>I don't think that I understand what you mean. the error message Iposted 
>>in
>>my earlier message gets generated when I write "ant getcode" in a command
>>line.
>>
>> >
>> >-----Original Message-----
>> >From: Pinar Bicioglu [mailto:pinarbici@hotmail.com]
>> >Sent: Tuesday, June 05, 2001 2:39 PM
>> >To: ant-user@jakarta.apache.org
>> >Subject: RE: doing SourceSafe get
>> >
>> >
>> >
>> >It is actually both. It is different database and differen project.
>> >
>> >the database was APJUL2000 and the project's name was $/AP2.0{struts}
>> >before
>> >
>> >with the code below.
>> >
>> ><target name="getcode">
>> >       <vssget vsspath="$/AP2.0(struts)"
>> >          login="ttraub, ttraub"
>> >          writable="true"
>> >          localpath="D:/ap20"
>> >          recursive="true"
>> >          ssdir="D:/Program Files/Microsoft Visual Studio/VSS/win32" />
>> >   </target>
>> >
>> >Now the database is Asset Planner 2 and the project's name is the same
>> >which
>> >
>> >is $/Asset Planner 2 with the following code.
>> >
>> ><target name="getcode">
>> >       <vssget vsspath="$/Asset Planner 2"
>> >          login="ttraub, ttraub"
>> >          writable="true"
>> >          localpath="D:/ap2"
>> >          recursive="true"
>> >          ssdir="D:/Program Files/Microsoft Visual Studio/VSS/win32" />
>> >   </target>
>> >
>> >
>> >
>> > >From: "Vittoria, Felice" <Felice_Vittoria@bmc.com>
>> > >Reply-To: ant-user@jakarta.apache.org
>> > >To: "'ant-user@jakarta.apache.org'" <ant-user@jakarta.apache.org>
>> > >Subject: RE: doing  SourceSafe get
>> > >Date: Tue, 5 Jun 2001 14:15:18 -0500
>> > >
>> > >Are you getting the code from a different database or a "project"
>>within
>> > >that database?   Also, what values did you change?
>> > >
>> > >-----Original Message-----
>> > >From: Pinar Bicioglu [mailto:pinarbici@hotmail.com]
>> > >Sent: Tuesday, June 05, 2001 2:06 PM
>> > >To: ant-user@jakarta.apache.org
>> > >Subject: doing SourceSafe get
>> > >
>> > >
>> > >I worked with "vssget" task before and it was working. this time I had
>>to
>> > >get the code from a different database. And somehow it's not working. 
>>I
>> > >don't understand what makes the difference.
>> > >I have the code as below
>> > >
>> > ><target name="getcode">
>> > >       <vssget vsspath="$/Asset Planner 2"
>> > >          login="pinarb, pinarb"
>> > >          writable="true"
>> > >          localpath="D:/ap2"
>> > >          recursive="true"
>> > >          ssdir="D:/Program Files/Microsoft Visual Studio/VSS/win32" 
>>/>
>> > >   </target>
>> > >
>> > >it generates an error message like this...
>> > >
>> > >D:\ap2\javasrc\server>ant getcode
>> > >Buildfile: build.xml
>> > >
>> > >getcode:
>> > >    [vssget] $/Asset Planner 2 is not an existing filename or project
>> > >
>> > >BUILD FAILED
>> > >
>> > >D:\ap2\javasrc\server\build.xml:66: Failed executing: "D:\Program
>> > >Files\Microsoft Visual S
>> > >tudio\VSS\win32\ss" Get "$/Asset Planner 2" -GLD:\ap2 -I- -R -W
>> >"-Yttraub,
>> > >ttraub"
>> > >
>> > >Total time: 3 seconds
>> > >
>> > >is it about changin the mode of the file. Actually I even tried this
>>but
>> >it
>> > >didn't work
>> > >_________________________________________________________________
>> > >Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com
>> >
>> >_________________________________________________________________
>> >Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com
>>
>>_________________________________________________________________
>>Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com
>
>_________________________________________________________________
>Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com
>

_________________________________________________________________
Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com


Mime
View raw message