ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "J. Michael Caine" <jmca...@alum.rpi.edu>
Subject RE: "jar"/zip problem
Date Fri, 22 Jun 2001 18:51:21 GMT
ah!  you're right, i was missing that '='.  and in fact that worked!
thanks.  guess it was just a matter of finding the right combination.

-----Original Message-----
From: Rob van Oostrum [mailto:rvanoostrum@ezgov.com]
Sent: Friday, June 22, 2001 8:20 AM
To: ant-user@jakarta.apache.org
Subject: Re: "jar"/zip problem


you're missing an '=' right after your includes

"J. Michael Caine" wrote:

> thank you all for the suggestions.  i wish they helped, but unfortunately
> they didn't.  just to approach the simplified problem systematically:
>
>         jar cf test.jar *.class
>
> run from within a directory containing .classes, works fine.
>
> then, i wish to run 'ant', with a simple buildfile:
>
>         <project name="test" default="dist">
>                 <target name="dist">
>                 <jar jarfile="test.jar" basedir="."/>
>                 </target>
>         </project>
>
> which gives the error message (i'll print that below).  so, i take
babramo's
> suggestion:
>
>         <project name="test" default="dist">
>                 <target name="dist">
>                 <jar jarfile="./test.jar" basedir="." includes="**"/>
>                 </target>
>         </project>
>
> and get the same message.  so, i take Chandra's suggestion:
>
>         <project name="test" default="dist">
>                 <target name="dist">
>                 <jar jarfile="./test.jar" basedir=".">
>                         <fileset dir="." includes "*.class"/>
>                 </jar>
>                 </target>
>         </project>
>
> and this tells me "attribute name "fileset" must be followed by the '='
> character".  i'd suspect depricated software but it's version 1.3.  isn't
> the syntax correct?  am i missing something stupid?  (it's the same if i
> take out the basedir= assignment, by the way, to make it look exactly like
> an example)
>
> help?
>
> thank you.
>
> -----Original Message-----
> From: babramo@uswest.com [mailto:babramo@uswest.com]
> Sent: Wednesday, June 20, 2001 1:06 PM
> To: ant-user@jakarta.apache.org
> Subject: RE: "jar"/zip problem
>
> try this
> <target name="dist" depends="compile">
>         <jar jarfile="${basedir}/build/it.jar"
>              basedir="${basedir}/build"
>              includes="${basedir}/build/**" />
> </target>
> hope it helps
>
> -----Original Message-----
> From: J. Michael Caine [mailto:jmcaine@alum.rpi.edu]
> Sent: Wednesday, June 20, 2001 6:06 PM
> To: ant-user@jakarta.apache.org
> Subject: "jar"/zip problem
>
> i was running 1.2-1 (the only version for which i found a Debian package).
> compilations and such seemed to work fine, but the "jar" task was failing,
> giving me:
>
> "Problem creating jar: ZIP file must have at least one entry"
> at java.util.zip.ZipOutputStream.finish(ZipOutputStream.java:294)
> <rest of stack trace>
>
> so i just installed 1.3, the latest binaries, and pointed to that.  again,
> it worked fine, except for the "jar" task.  so i suspect there's something
> wrong with my syntax, but it sure looks a lot like the example code.  i
> have:
>
> <target name="dist" depends="compile">
>         <jar jarfile="${basedir}/build/it.jar"
basedir="${basedir}/build"/>
> </target>
>
> could it be a problem with my java?  i have J2SDK 1.3.0-2.
>
> oh, of course, there are .class files (only) in ${basedir}/build/.  i
> checked that.



Mime
View raw message