ant-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Brian Murray" <Brian.C.Mur...@vanderbilt.edu>
Subject Re: WL 6.0 EJBC Ant build
Date Tue, 22 May 2001 20:54:36 GMT
WL 6.0 EJBC Ant buildThe following works for us.  I'm wondering if the
direction of slashes is causing your problem.

<path id="weblogic.classpath">
    <pathelement location="${weblogic.home.dir}/lib/weblogic_sp.jar"/>
    <pathelement location="${weblogic.home.dir}/lib/weblogic.jar"/>
</path>

<java classpathref="weblogic.classpath" classname="weblogic.ejbc" fork="yes"
failonerror="yes">
    <arg value="${stage.dir}/studentejbclient.jar"/>
    <arg value="${stage.dir}/studentejb.jar"/>
</java>

Where "studentejbclient.jar" is the jar of our home and remote interfaces,
bean implementation class, and support classes.  "studentejb.jar" is the jar
generated by ejbc which includes the stub classes.

Brian Murray
Management Information Systems
Vanderbilt University

----- Original Message -----
From: Schmoll, Brett x66244
To: ant-user@jakarta.apache.org
Sent: Tuesday, May 22, 2001 11:41 AM
Subject: WL 6.0 EJBC Ant build


Does anyone have a working Weblogic 6.0 EJBC task that they could share with
me? I'm able to get the EJBC built from a command prompt but don't seem to
be able to get it to work under Ant. Here is the Taskdef I'm using, am I
missing the obvious?
<java
classpath="d:\develop\posse_jvm_4_3_1\temp\posse_jar;c:\jdk1.3\lib\tools.jar
;c:\bea\wlserver6.0sp1\lib\weblogic.jar;c:\weblogic\classes;"
classname="weblogic.ejbc" >
        <arg path="d:\develop\posse_jvm_4_3_1\temp\header.jar" />
        <arg path="d:\develop\posse_jvm_4_3_1\temp\header4_3_1.jar" />
</java>
I receive a "javax.xml.parsers.FactoryConfigurationError:" when this runs
under Ant. I run what I assume to be the equivalent from a command prompt
and it builds fine. Any help would be greatly appreciated.
Thanks,
Brett Schmoll


Mime
View raw message